E-kamp het einde

09 juli 2017

KampHet kamp voor de E-jeugd (JO11) was het einde. Voor de kinderen en de leiding. Omdat alles goed liep. Prachtig weer. Enthousiaste leiders. En het meest: heel veel leuke kinderen, die er met elkaar weer een prachtig feest van maakten. met midgetgolf, zwemmen, (niet) slapen, een reusactig kampvuur, frikadellen, voetballen, plezier. Heel veel plezier. Als je naar de foto's kijkt, weet je het.....

Zo werd het kamp het einde voor onze JO11-jeugd en het einde van het seizoen 2016-2017. #hupzwevers!

Lees meer

F-uitje en D-uitje 2017

02 juli 2017

FuitjeDuitjesVoor de F-jeugd stond op zaterdag 1 juli het jaarlijks uitstapje op het programma. Het was nog even de vraag: wordt het binnen of buiten. Nou, het werd binnen en dat was een goede keuze van de activiteiotencommissie, want buiten was het wel erg nat. Nu ging de reis naar het Cowboy- en Indianendorp in Coevorden, waar naast allerlei westernactiviteiten ook van alles meer was te doen. De kids hadden een gandioze dag. Kijk maar naar de foto's. 

Behalve de F- was ook de D-jeugd die zaterdag op pad. Deze dames en heren zochten het dichter bij huis. Na een leuk ochtendje voetballen in 't Ravijn ging het spul naar het clubhuis voor de lunch en daarna naar buurman De Wilgenwaerd voor activiteiten. Nat en droog, maar uiteindelijk was iederen nat. Ook hiervan zijn natuurlijk foto's gemaakt.

Lees meer

Weergoden helpen ouder-kindtoernooi

10 juni 2017

OuderDankzij -opnieuw- prachtig weer is het inmiddels traditionele ouder-kindtoernooi weer een groot succes geworden. De weergoden waren De Zweef meer dan goed gezind. Niet te heet, af en toe een wolk. Heerlijk voetbalweer en dat straalde ervan af. Denk niet dat de kinderen voetstoots mochten winnen. Er werd flink gebikkeld. Een mooi schouwspel om te zien. Sommige teams waren prachtig verkleed en stalen alleen daarom al de show. Na afloop gingen de BBQ's aan en kreeg iedereen uiteindelijk meer dan genoeg te eten. Ook het drinken was geen probleem. Nog nooit zoveel barpersoneel zoveel zien zweten. Complimenten dames en heren!

Lees meer

Excelsior wint Kas Woudsmatoernooi

03 juni 2017

ExcHet "beloofde" onweer en regen bleven uit tot het laatste kwartier. Mede daarom werd het Kas Woudsma toernooi 2017 weer een succes. Ondanks teams die meenden zomaar weg te kunnen blijven. Dankzij improvisatietalent van de organisatie liep alles toch op rolletjes en konden aan het einde van het toerbnooi Andy Lohuis en Bas Vriens de prijzen uitreiken. Wat overigens niet gelukt zou zijn zonder de hulp van velen in het wedstrijdsecretariaat, langs en op het veld. Winnaar van het toernooi werd buurman Excelsior uit rijssen. Tijn Poortman van De Zweef werd uitgeroepen tot beste voetgolfer en in een drieluik tussen drie spelers van Hulzense Boys won Fabian Ter Kolste uiteindelijk de trofee voor wie het langst een bal kon hoog houden. De fairplayprijs was voor Den Ham 3. Op naar de volgende editie!

Lees meer

Sponsorloop gezellig gebeuren

20 april 2017

SponsorDe jaarlijkse sponsorloop was weer een gezellig gebeuren. Behalve heel veel kinderen waren er ook heel wat ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden naar het clubhuis gekomen om de jeugd aan te moedigen zoveel mogelijk rondjes te lopen. De een deed dat serieuzer dan een ander, maar dat maakte het juist leuk. Er werden heel wat gaatjes geknipt en zo zamelde de kinderen geld in dat nodig is om de jaarlijkse activiteiten voor de jeugd te kunnen betalen. De Activiteitencommissie was voltallig aanwezig om alles in goede banen te leiden en dat lukte natuurlijk...

Lees meer