De Zweef zes gediplomeerde KNVB-pupillentrainers rijker!

Vrijdagavond 13 april zijn zes van onze jeugdtrainers geslaagd voor de KNVB-cursus Pupillentrainer, die de afgelopen maanden georganiseerd werd bij v.v. Hellendoorn, Hulzense Boys en De Zweef. Het gaat om Bart Broens (JO8-1), Dennis de Mink (JO8-5), Frédérique Geerink (JO11-5), Ivo Kogelman (JO8-5), Milan Kok (JO13-2) en Robert Hofstede (JO8-5). De Zweef is hier erg blij mee en we willen hen dan ook gelukwensen met het behaalde resultaat!

 

We hopen dat de geslaagden zich met de opgedane kennis verder kunnen ontwikkelen en zo onze jeugd nog lang en met veel plezier van dienst kunnen zijn. Nogmaals van harte gefeliciteerd en succes met jullie verdere trainerscarrière!

Naast deze 6 pupillentrainers volgen momenteel ook 3 trainers van onze meidenteams de cursus juniorentrainer. Zij hopen deze opleiding voor het eind van het seizoen ook succesvol af te ronden.

De Zweef stimuleert uit de opbrengst van de Club van 100 mensen binnen de vereniging, die betrokken zijn bij de jeugd, om zichzelf te ontwikkelen via KNVB-opleidingen. Dit om het jeugdkader breder op te leiden en onze jeugd dus beter te faciliteren. Heb jij ook interesse in het volgen van een cursus, informeer dan gerust eens bij één van de coördinatoren of iemand van het jeugdbestuur. 

Jeugdcommissie en TC Jeugd RKSV De Zweef