Voorlopige indeling jeugdteams seizoen '18/'19 (incl. update pupillen 3 juni)

Indeling teamsIn bijgevoegde documenten staan de voorlopige indelingen van de teams voor komend seizoen. Zoals toegelicht in het nieuwsitem van 17 mei jl. op deze website zijn er als gevolg van de doorgevoerde wijzigingen in het pupillenvoetbal een aantal zaken veranderd te weten de invoering van JO-10 en JO-12. De TC-Jeugd heeft deze veranderingen naar haar beste inzicht en overtuiging doorgevoerd in de bijgevoegde indelingen. Er is ook dit jaar weer ‘veel water door de Regge gegaan’ om de indeling rond te maken. Er vinden gedurende het seizoen meerdere gesprekken plaats met het verschillend kader. Daarbij proberen we altijd met zoveel mogelijk zaken rekening te houden. Uiteindelijk wordt in goed overleg met alle betrokkenen (spelers, begeleiding, coördinatoren, etc.) de indeling opgesteld, waarbij alle informatie van de spelers/kader over het afgelopen seizoen wordt meegenomen en vastgelegd. Wij hebben er vertrouwen in dat we met deze teamindeling een sportief, leerzaam en leuk seizoen tegemoet gaan. Klik op 'Lees meer' voor de teamindelingen!!

Klik op onderstaande links voor de teamindelingen voor het seizoen 2018-2019.

Voorlopige indeling J08 (incl. kader)

Voorlopige indeling J09 (incl. kader)

Voorlopige indeling J010 (incl. kader)

Voorlopige indeling J011 (incl. kader)

Voorlopige indeling J012 (incl. kader)

Voorlopige indeling J013

Voorlopige indeling J015

Voorlopige indeling J017

Voorlopige indeling J019

Voorlopige indeling MO

De komende weken zal in het teken staan van het definitief maken van het technisch en begeleidend kader rondom de teams en daar waar noodzakelijk worden informatieavonden georganiseerd. Als u op dit moment nog geen vrijwilligersfunctie vervult en toch graag wat wilt doen binnen onze club (in wat voor een functie dan ook) kunt u contact opnemen met één van onze coördinatoren.

U kunt de website in de gaten houden voor de precieze data wanneer de trainingen en wedstrijden voor de verschillende teams na de zomervakantie weer starten. Dan zal ook het officiële trainingsschema voor komend seizoen worden gecommuniceerd.

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en een sportief en succesvol seizoen 2018-2019!

Namens de coördinatoren RKSV De Zweef


MO (M-jeugd)

Arjen Kapteijn – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (stopt met ingang van 1 september 2018)

Mini’s De Zweef

Stefan Scholten – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (stopt met ingang van 1 september 2018)

JO8-JO9-JO10-JO11-JO12

Martijn Evers – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Niek van Rhee – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO13-JO15

Peter Nieland – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO17-JO19

Eddy Huis in het Veld – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mark Scholten – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofd TC Jeugd

Rene Jannink – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keepers

Michel Dikkers – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.