Update ontwikkelingen jeugd De Zweef (JO7 t/m JO12)

Het voetbalseizoen is al een behoorlijk eind op weg en er wordt alweer volop vooruitgekeken naar de toekomst. De TC Jeugd onderbouw is zodoende al druk bezig met het seizoen 2019-2020 en wil jullie graag informeren over de laatste ontwikkelingen en wat er voor onze spelers en ouders de komende weken en maanden nog op stapel staat.

We willen beginnen met de mededeling dat Roy Luttenberg ook volgende jaar de hoofdtrainer is voor JO8-1 & 2, JO9-1 & 2, JO10-1 & 2. Voor JO11-1 & 2 is Dimitri Hulshof (ervaren gediplomeerd jeugdtrainer) als hoofdtrainer vastgelegd. Dimitri is al jaren trainer van deze leeftijdsgroep. Daarnaast zijn we in vergevorderd en daarmee afrondend stadium met het vastleggen van trainers voor de groepen JO8-1 & 2 JO9-1 & 2 JO10-1 & 2, JO11-1 & 2, JO12-1 voor het komende seizoen.

Tevens zullen ca. 10 jeugdtrainers komend najaar de KNVB-Pupillencursus gaan volgen en afronden waardoor de kwaliteit en kwantiteit van ons trainersgilde op een hoger niveau zal komen te liggen. Al met al een heel mooie ontwikkeling om als De Zweef trots op te zijn.

Daarnaast zijn wij verheugd te melden dat Harco Evers de rol van hoofdcoördinator onderbouw gaat overnemen van René Jannink. René zal zich volledig gaan richten op de bovenbouw. Harco heeft een TC3-trainersdiploma, zit al jaren in het trainersvak en wil met zijn kennis en ervaring een actieve rol gaan vervullen in de TC Jeugd bij De Zweef. Harco draait op dit moment al volledig mee in de TC Jeugd.

Tenslotte zijn wij als TC bezig met de werkzaamheden ten behoeve van de teamindeling voor het seizoen 2019/2020. Streven is deze indeling voor de gehele jeugd JO7 tot en met JO19 en MO11 tot en met MO19 te kunnen publiceren op de site van De Zweef op woensdag 12 juni 2019 om 23.00 uur.

Tot zover en wij wensen iedereen succes in het verdere verloop van de competie!

Namens de TC Jeugd RKSV De Zweef

Harco Evers
Niek van Rhee
René Jannink
Martijn Evers
Peter Nieland
Eddy Huis in 't Veld
Djarah Wijkamp