Teamindelingen jeugd De Zweef (JO-8 t/m JO-19 en MO-11 t/m MO-19) seizoen 2019/2020

Bijgaand de publicatie per leeftijdsgroep (JO-8 t/m JO-19 en MO-11 t/m MO-19) van de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2019/2020. Zoals ieder jaar heeft de TC Jeugd tezamen met het technisch kader (trainers en leiders) en de scouting in alle zorgvuldigheid de teams voor het komend seizoen ingedeeld. De JO-7 groep zal binnenkort worden gepubliceerd op de site.

In het verlengde van hetgeen is toegelicht op de (goed bezochte) informatieavond van donderdag 9 mei jl. zijn de teams samengesteld. Gebaseerd op 2 pijlers te weten de voetbalvisie van De Zweef en het plezier van de kinderen.

Evenals voorgaande jaren is het ook dit jaar weer een complexe en uitdagende puzzel gebleken om ca. 350 jongens en meisjes in te delen. De TC Jeugd is tevreden over het bereikte resultaat.

Mocht er desondanks een vraag of onduidelijkheid zijn dan kan hierover per mail (zie onderstaande gegevens) contact worden opgenomen met de betreffende coördinator.

De komende weken zullen in het teken staan om met de nieuwe teams te gaan trainen en daar waar mogelijk een (aantal) oefenwedstrijden te spelen. Info hierover volgt via trainers of leiders.

De TC Jeugd zal zich de komende weken inspannen om het technischkader rondom de teams te completeren en bezig gaan met het trainingsschema voor het komend seizoen.

Voorlopige indeling JO8

Voorlopige indeling JO9

Voorlopige indeling JO10

Voorlopige indeling JO11

Voorlopige indeling JO12

Voorlopige indeling JO13

Voorlopige indeling JO15

Voorlopige indeling JO17

Voorlopige indeling JO19

Voorlopige indeling MO19 TM MO11

Namens de TC Jeugd,

Rene Jannink (JO13 t/m JO19)                  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Eddy Huis in het Veld (JO17 t/m JO19)  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Peter Nieland (JO13 t/m JO15)                 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Harco Evers (JO7 t/m JO12)                        (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Niek van Rhee (JO7 t/m JO12)                  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Martijn Evers (JO7 t/m JO12)                    (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Djarah Wijkamp (MO11 t/m MO19)       (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)