Gezocht: leiders en trainers bij de jeugd

Kort voor de start van het seizoen zijn veel functies bij de jeugd ingevuld. Daar zijn we erg blij mee, want mede dankzij de inzet van mensen die al jaren actief zijn en nieuwe vrijwilligers, kijken we uit naar het voetbalseizoen 2020/'21. Helaas is het de TC nog niet gelukt op alle teams het gewenste (technisch) kader te binden. Met deze klus wordt ook in de vakantieperiode verdergegaan. Hopelijk met het beoogde eindresultaat.

Hierachter een overzicht met vacatures bij de jeugd van De Zweef. Wil je wat doen voor onze club en lijkt een van deze functies iets voor jou, laat weten dat je "in" bent voor een gesprek. Dat verplicht tot niets, want je hebt recht te weten wat het werk inhoudt. Daarna bekijken we samen hoe we zaken kunnen invullen. Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is genoeg! Of neem contact op met een van de coördinatoren.

Team Nog niet ingevuld
JO19-1 Leider
JO17-1 Leider
MO17-1 Leider en trainer
MO17-2 Leider
JO15-3 Leider en trainer
JO15-4 Leider en trainer
JO13-3 Trainer


Met vriendelijke groet,

TC Jeugd De Zweef

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Hoofd TC Jeugd)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (O19/O17)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (O15/O13)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (M-jeugd)

Harco Evers (O8 - O12)

Martijn Evers (O8 - O12)

Niek van Rhee (O8 - O12)