Was je auto bij Splash en verdien geld voor De Zweef en misschien een waspas

SplashSplash Carwash (sponsor van De Zweef) heeft een actie bedacht waarvan de voetbalclubs in de gemeente kunnen profiteren. Het bedrijf heeft een bedrag van maximaal € 6.000,- beschikbaar. Dit bedrag kunnen de clubs onder elkaar verdelen. Om dat te regelen is Clubsupport opgericht. Met ClubSupport kunnen de leden van de lokale voetbalclubs in Nijverdal, Hellendoorn, Hulsen en Haarle geld sparen voor hun club. Het enige wat je hoeft te doen is je auto laten wassen op programma 1! Per wasbeurt doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club. De actie begint op 4 oktober en loopt tot eind november. Voor wie het niet weet: Splash vind je op het industrieterrein (vlakbij de rotonde in de Boersingel). ACTIE: In december en januari verloot Splash Carwash een waspas met € 50,- wastegoed onder de deelnemer van de actie.

Hoe gaat dat in de praktijk in z’n werk?
Wanneer je (lid of niet-lid, supporter mag ook) bij de wasstraat komt en aangeeft dat je meedoet aan ClubSupport, ontvang je een kaartje met een unieke code. Op de website van ClubSupport (www.supportdeclub.nl) kun je de code invoeren en aangeven welke club je steunt. Voor elke stem op een club doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club. Dat is het! Daarnaast is ‘live’ te zien hoeveel er voor de club is gespaard en hoeveel andere clubs inmiddels hebben gespaard.

We gaan de strijd aan
Aan deze actie in Nijverdal/Hellendoorn doen zes voetbalclubs mee, dus er is competitie! Splash Carwash heeft maximaal € 6.000,- beschikbaar voor de clubs. Het is aan de leden van die clubs om te bepalen hoeveel er per club wordt gespaard. Steun De Zweef, versla alle andere clubs!

wash