Vorderingen aanleg kunstgrasveld

Er wordt dagelijks hard gewerkt op onze accommodatie. Zoals op de laatste foto's te zien is zijn de contouren van het kunstgrasveld inmiddels zichtbaar. Buiten alle professionele werkzaamheden moet er echter nog veel meer gebeuren en daarbij kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Heb je in de week van 20 tot 25 augustus dus tijd om te helpen met de bestrating, aanleg van het hekwerk, of andere klusjes, meld je dan bij Erik Heuver (zie ook bericht hierachter).
Wil je op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen, volg dan onze Twitter (geen account nodig) of Facebook. In het fotoalbum hierna zullen we ook steeds nieuwe foto's bijplaatsen.

-----------------
Oproep!

De aanleg van het kunstgrasveld loopt mooi en met een heleboel handen hebben we al aardig wat werk verricht. We moeten nog een keer knallen met elkaar in week 34. Van maandag 20 tot en met 25 augustus. Als je kunt helpen, reserveer dan deze week. Op 20 augustus komen twee stratenmakers om bandjes te zetten en het zandbed zo klaar te maken dat wij de tegels erin kunnen leggen. In kleine groepjes gaan we dat doen. Je hoeft niet veel te kunnen. Als je een tegel van 30x30 vast kunt houden, wel werkhandschoenen meenemen, ben jij de Zwever die we zoeken. Daarna gaan we het hekwerk plaatsen en kan de klussenploeg de reclameborden terugplaatsen. Hoop jullie 20 augustus tegen 8.00 uur te zien.

Groet,

Erik Heuver (06-81658330)

P.S. Je hoeft je niet af te melden. Laat alleen weten of je komt en welke data.
-------------------

In onderstaand fotoalbum een overzicht van de werkzaamheden die de afgelopen weken verricht zijn.

myFlickr