Update Teamindelingen seizoen 2018/'19

Hierbij de laatste update van de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Bijgevoegde indelingen zijn nu definitief. Tevens zijn daar waar bekend de namen van het technisch kader opgenomen per team. De update voor de teams MO17, MO15 en MO11 volgt op korte termijn. Daarnaast is er gekozen om JO7-1 en JO7-2 in te delen. Deze 2 teams zullen binnen de gemeente Hellendoorn gaan voetballen tegen JO-7 teams van onze buurtverenigingen. Deze competitie en organisatie valt buiten de KNVB en wordt derhalve vanuit deze clubs onderling georganiseerd.


De TC Jeugd is druk doende met het opstellen van het trainingsschema voor komend seizoen. Echter gezien de mooie ontwikkelingen rondom het kunstgras op ons hoofdveld en andere veranderingen qua veldbezetting op Sportpark Gagelman kunnen wij dit schema nog niet definitief maken en daarmee vrijgeven. Wanneer dit wel kan zal dit ook gebeuren. Het streven is dat ieder team vanaf 3 september kan trainen zoals de TC het voor ogen heeft. In de week van 27 augustus zullen mogelijk voor de niet selectie elftallen al trainingen worden georganiseerd. Hou hiervoor de website in de gaten.


De eerste bekerwedstrijden zullen zijn in het weekend van 1 en 2 september. Zie hiervoor de Voetbal.nl app of programma op deze site.
Rest ons als TC niets anders iedereen een fijne vakantie te wensen en goed uitgerust terug te komen om er vervolgens met positieve energie weer tegen aan te gaan het komend voetbalseizoen. Hup Zwevers!

Klik op onderstaande links voor de teamindelingen voor het seizoen 2018-2019.

Teamindeling JO7

Teamindeling J08

Teamindeling J09

Teamindeling J010

Teamindeling J011

Teamindeling J012

Teamindeling J013

Teamindeling J015

Teamindeling J017

Teamindeling J019

Voorlopige teamindeling MO (update volgt)


MO (M-jeugd)

Arjen Kapteijn – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (stopt met ingang van 1 september 2018)

Mini’s De Zweef

Stefan Scholten – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (stopt met ingang van 1 september 2018)

JO7-JO8-JO9-JO10-JO11-JO12

Martijn Evers – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Niek van Rhee – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO13-JO15

Peter Nieland – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO17-JO19

Eddy Huis in het Veld – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mark Scholten – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofd TC Jeugd

Rene Jannink – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keepers

Michel Dikkers – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.