Definitieve teamindelingen jeugd De Zweef (JO7 t/m JO19 en MO11 t/m MO19) seizoen 2019/2020

teamindeling thumbDe TC Jeugd is blij te kunnen melden dat de teamindelingen voor het komend seizoen definitief zijn. Zie hiervoor de bijgevoegde bestanden per leeftijdscategorie. Helaas is het de TC nog niet (geheel) gelukt op alle teams het gewenste (technisch) kader te binden. Met deze klus zullen we de komende weken verder gaan. Hopelijk met het beoogde eindresultaat. 

Daarnaast is de TC druk bezig met het opstellen van het trainingsschema. Een complexe en uitdagende klus. Dit gezien het groot aantal wensen en de beperkte veldcapaciteit. Desalniettemin willen we het schema binnen nu en 2 weken vrijgeven via de site. Doel is om in de week van 19 augustus a.s. weer te starten voor ALLE teams. Teams die eerder willen of kunnen starten krijgen hierover bericht van hun trainer.

Op donderdag 29 augustus a.s. is er een aftrapbijeenkomst aanvang 20.30 uur in de kantine van De Zweef voor ALLE trainers en leiders voor het komend seizoen. Een avond met een open en informatief karakter. Zorg dat je er bij bent!

In bijgaande stukken is ook nog een handreiking opgenomen voor trainers, leiders en ouders. Neem dit document eens rustig door en doe er uw voordeel mee!

Rond medio juli a.s. zullen de competitie-indelingen worden vrijgegeven door de KNVB in de voetbal.nl app. Tevens de bekerwedstrijden welke zullen starten op zaterdag 31 augustus. De competities zullen van start gaan op zaterdag 21 september a.s.

De Zweef Mini's (4 t/m 6 jaar) starten het voetbalseizoen op zaterdag 31 augustus. Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rest ons iedereen een fijne vakantie te wensen en in goede gezondheid terug te komen om samen weer van start te kunnen vanaf 19 augustus a.s.

Teamindeling JO7

Teamindeling JO8

Teamindeling JO9

Teamindeling JO10

Teamindeling JO11

Teamindeling JO12

Teamindeling JO13

Teamindeling JO15

Teamindeling JO17

Teamindeling JO19

Teamindeling MO19 t/m MO11

Handreiking ouders, trainers, leiders

 

Met sportieve groet,

De TC Jeugd,

René Jannink
Harco Evers
Eddy Huis in ‘t Veld
Peter Nieland
Djarah Wijkamp
Martijn Evers
Niek van Rhee