Veertien Zwevers slagen voor cursus pupillentrainer!Afgelopen najaar is een groep van liefst 14 jongens, bijna allemaal juniorenspelers, gestart met de KNVB-opleiding Pupillentrainer. Op vrijdag 24 januari was de afsluitende bijeenkomst. En het geweldige nieuws is dat alle deelnemers zijn geslaagd voor deze cursus. "Een unieke prestatie", aldus KNVB-docent Fethi Ozerdogan.

De Zweef is nu dus 14 gediplomeerde jeugdtrainers rijker. Prachtig om te zien dat er zoveel enthousiasme, gedrevenheid en bereidheid is om onze jongste jeugd te trainen. En een mooi succes voor de technische commissie die zich als onderdeel van het Plan Eigen Jeugd als doel had gesteld meer gediplomeerde trainers op het veld te krijgen. Speciaal woord van dank aan Roy Luttenberg en Harco Evers die hier namens onze vereniging veel energie in hebben gestoken. De Zweef is dan ook erg blij en trots op al deze prestaties!

We feliciteren Jesper Aal, Jord Evers, Nick Hilberink, Robbe Huis in ’t Veld, Léon List, Tieme Mars, Daan Pas, Sander Schwarte, Stef ter Halle, Bob ter Hedde, Jardi Tibbe, Lars van der Werff, Robin van Dijk en Delano Wippert uiteraard met het behalen van hun diploma en wensen hen veel succes en plezier als trainer bij onze club!