Definitieve teamindeling jeugd seizoen 2020/'21

De TC Jeugd is blij te kunnen melden dat de teamindelingen voor het komend seizoen definitief zijn. Zie hiervoor de bijgevoegde bestanden per leeftijdscategorie. 

Helaas is het de TC nog niet (geheel) gelukt op alle teams het gewenste (technisch) kader te binden. Met deze klus zullen we de komende weken verder gaan. Hopelijk met het beoogde eindresultaat. 

Het trainingsschema is eveneens vastgesteld, klik HIER.

Op dinsdagavond 18 augustus a.s. is er een aftrapbijeenkomst aanvang 20.00 uur in de kantine van De Zweef voor ALLE trainers en leiders voor het komend seizoen. Een avond met een open en informatief karakter. Zorg dat je er bij bent!

Rond medio juli a.s. zullen de competitie-indelingen worden vrijgegeven door de KNVB in de voetbal.nl app. Voor de JO8 t/m JO12 groep zal de competitie starten op zaterdag 5 september. Deze teams spelen GEEN bekerwedstrijden.

Vanaf de O13 groep zullen er bekerwedstrijden worden gespeeld vanaf zaterdag 29 augustus. De competities van deze leeftijdsgroepen starten zaterdag 19 september.

De Zweef Mini's (4 t/m 6 jaar) starten het voetbalseizoen op zaterdag 29 augustus a.s.. Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rest ons iedereen een fijne vakantie te wensen en in goede gezondheid terug te komen om samen weer van start te kunnen vanaf 17 augustus a.s.

Met vriendelijke groet,

TC Jeugd De Zweef