Nieuws vanuit de Technische Commissie jeugd 2022/’23 - RKSV De Zweef

Nieuws vanuit de Technische Commissie jeugd 2022/’23

Nieuws vanuit de Technische Commissie jeugd 2022/’23

24 september 2022 13:00


Het seizoen is een maandje aan de gang en het is goed om te zien dat alle teams vol enthousiasme gestart zijn. Zonder de onmisbare hulp van veel ouders en vrijwilligers die zich inzetten als trainer en leider of een andere teamtaak invullen was dat niet mogelijk geweest. Ook achter de schermen is niet stilgezeten. In de voorbije weken hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden op organisatorisch vlak. We zijn erg blij dat Niels van Rhee en Dennis Keser de technische commissie komen verrijken. Daarnaast zijn er een paar ontwikkelingen waarover we iedereen graag willen informeren.

In het schema hieronder zijn allereerst de namen te vinden van alle jeugdcoördinatoren. Zij zijn bij de verschillende leeftijdsgroepen dit seizoen het eerste aanspreekpunt voor spelers en ouders als het gaat om alle voetbaltechnische zaken. Denk aan de teamindelingen, competities en trainingen.

Teams Coördinator
JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12 Harco Evers en Niels van Rhee
JO13-1 en JO13-2 Harco Evers
JO13-3, JO15-2 en JO15-3 Martijn Evers
JO15-1, JO17-1 en JO19-1 Dennis Keser
JO17-2, JO17-3 en JO19-2 Peter Nieland en Martijn Evers
MO13-1, MO15-1, MO15-2 en MO17-1 Djarah Wijkamp en Martijn Evers
Keepers Vacant
De Zweef Mini’s Jeroen Wigger en Stefan Scholten

 

Een van de geluiden die tijdens de ouderavonden van afgelopen zomer naar voren kwam was dat ouders die als trainer actief zijn graag meer en beter ondersteund willen worden door de club. Begin deze maand heeft dit opvolging gekregen met de aanstelling van Peter Knobbe en het ‘Train de trainer’ principe. Peter zal trainers gaan begeleiden door het geven van praktijktrainingen, tips en het aanreiken van oefenstof.

Een tweede nieuwtje is dat begin juli een werkgroep is gestart die als opdracht heeft het huidig technisch jeugdbeleid onder de loep te nemen en te beoordelen of dit beleid en de structuur van de vereniging nog aansluit bij de doelstellingen van de club. Daarbij wordt zowel het prestatie- als recreatievoetbal in ogenschouw genomen. Voetbalplezier dus voor iedereen, maar ook het streven dat we met ons eerste elftal (mannen) minimaal 2e Klasse voetballen met uitschieters naar de 1e Klasse, waarbij spelers niet worden betaald.

Doelstelling is dat eind 2022 een advies aan de technische commissie en het bestuur wordt gepresenteerd. De werkgroep zal in de komende maanden ook mensen binnen de club benaderen om input te verschaffen over de huidige gang van zaken en mogelijke toekomstige oplossingsrichtingen.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Zijn er vragen of loop je ergens tegenaan, schroom niet om aan te kloppen bij een van bovenstaande mensen of iemand van het bestuur. Alleen samen kunnen we er een mooi seizoen van maken.

Bestuur en Technische Commissie RKSV De Zweef, september 2022
Delen

Lees meer over:
jeugd tc technischecommissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!