Vervolg invoering Verklaring omtrent Gedrag - RKSV De Zweef

Vervolg invoering Verklaring omtrent Gedrag

Vervolg invoering Verklaring omtrent Gedrag

2 februari 2023 20:45


Om een gezond en veilig sportklimaat bij De Zweef te stimuleren heeft het bestuur afgelopen najaar aangekondigd te starten met de gefaseerde verplichting van een bewijs Verklaring omtrent Gedrag (VOG) voor alle kaderleden en vrijwilligers. De eerste groep die benaderd is zijn de jeugdvrijwilligers en het goede nieuws is dat heel veel mensen al gehoor hebben gegeven aan deze oproep.

In januari is er een volgende groep (jeugd)vrijwilligers per e-mail benaderd om een VOG aan te vragen. We hebben gemerkt dat het nog niet iedereen gelukt is om de aanvraag af te ronden. Oorzaken kunnen zijn dat vrijwilligers geen mail hebben ontvangen en/of dat zij bij de ledenadministratie geregistreerd staan met een verouderd mailadres. Daarom doen we de volgende oproep:

Ben je jeugdvrijwilliger en heb je nog geen verzoek voor een VOG-aanvraag ontvangen dan vragen we je het volgende te doen:
  1. Check in de Voetbal.nl app onder instellingen je persoonlijke informatie. Daar vind je de contactgegevens waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent. Kloppen jouw gegevens niet, wijzig deze dan via dit formulier of mail met ledenadministratie@dezweef.nl.
  2. Ben je wel vrijwilliger bij de jeugd, maar geen lid? Meld je dan kosteloos aan via dit formulier. Zet in het opmerkingenveld jouw functie en het team, zodat de ledenadministratie weet dat het om een gratis lidmaatschap voor jeugdvrijwilligers gaat.
  3. Na wijziging van de gegevens of aanmelding als vrijwilliger zorgen we alsnog dat je de uitnodiging voor de aanvraag van een VOG ontvangt.

Tot slot een oproep aan iedereen. Ga je verhuizen, heb je een nieuw e-mailadres, is je telefoonnummer of bankrekeningnummer gewijzigd? Geef dit dan altijd door aan de ledenadministratie. Dat kan via het formulier op deze site of door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@dezweef.nl. Twijfel je of jouw contactgegevens kloppen, check deze dan via de instellingen van de Voetbal.nl app.

Wie de bestuursmededeling van oktober 2022 gemist heeft, kan hier nog eens teruglezen waarom De Zweef een Verklaring omtreng Gedrag wil invoeren.

Bestuur RKSV De Zweef, februari 2023
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!