Zes nieuwe sponsoren!

veld5 Formaat wijzigenDe sponsorcommissie is verheugd te kunnen melden dat de groep sponsoren bij De Zweef verder is uitgebreid met zes mooie bedrijven. Namens de sponsorcommissie en het bestuur willen wij de nieuwe sponsoren een warm welkom heten en danken voor hun financiële bijdrage. De nieuwe sponsoren zijn:
- Ditt Almelo
- Twee12 Crossfit Nijverdal
- Hypotheekdeal Nijverdal
- Eye4Talents Nijverdal
- Gewoon Bouwen Nijverdal
- Kapsalon Hair by Marleen Nijverdal.

Hierachter stellen we de nieuwe sponsoren aan je voor.

EVEN VOORSTELLEN

1. DITT Officemakers te Almelo (www.ditt.nl)
(5 meter boarding aan de hoofdtribune)

Ontwerpen, bouwen, inrichten
Een heel nieuw concept voor een flexibel kantoor, turn-key projectinrichtingen en prachtige kantoor(bouw)projecten: bij Ditt. doen we dat. Met ons team van ruim 40 mensen bouwen we iedere dag aan inspirerende kantoorruimtes. En daarmee aan het succes van jouw bedrijf.
Zaken snel voor elkaar
Een duidelijke prijs, een praktische planning en een uniek kantoor dat past bij jou en jouw mensen. Heel rap klaar voor gebruik. Daar gaan we voor en staan we voor. Voor je het weet, hebben jij en je medewerkers een werkplek waar concurrenten alleen maar van dromen. Zonder stress, want wij nemen je alle zorgen over de verbouwing of herinrichting uit handen. Jouw taak: bepalen wat je wilt en snel genieten van het resultaat.

2. TWEE12 Crossfit te Nijverdal (www.twee12.com)
(Gouden Sponsor met 5 meter boarding in de ballenvanger en daarnaast 3 meter boarding aan het hoofdveld)

IN BEWEGING
Bij 211 graden is water heet. Bij 212 graden kookt ‘t. Kokend water geeft stoom. En stoom zet iets in beweging. Die ene graad is het verschil. Het verschil tussen blijven waar je bent. Of in beweging komen. Lekker in beweging voor een fit en vitaal leven !
MOTIVATIE
Van jou verwachten wij ‘slechts’ de bereidheid om er voor de volle 100% voor te gaan.
MEET THE TEAM
Een goede coach is van groot belang. Onze coaches zijn uniek, gekwalificeerd en vol passie bezig met hun werk. Als coach staan wij vlak achter je. Jij moet het doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wij zijn er voor je om je te steunen, je een spiegel voor te houden en je te helpen het beste in jou naar boven te halen!

3. HypotheekDeal te Nijverdal (www.hypotheekdeal.nl
(Gouden Sponsor met 5 meter boarding in de ballenvanger aan het hoofdveld)

Wij zijn erkende onafhankelijke hypotheekadviseurs. Dat betekent garantie voor kwaliteit en keuze uit (bijna) alle hypotheken. Wij leveren niet alleen een goede, passende hypotheek. We vinden ook dat het afsluiten anders kan: oplossingsgericht, snel en duidelijk. Dus gebruiken we heldere taal en werken we met een helder proces in vier stappen. Verfrissend!
Daarbij krijg je ook nog eens een flinke bak ervaring. Achter iedere HypotheekDeal zit namelijk een groot regionaal hypotheekkantoor. Al deze expertise en ervaring zetten we in als dat nodig is. Zo kunnen we echt iedereen aan een HypotheekDeal helpen. Ook als je ondernemer bent, als je al een koopwoning hebt of als je in een scheiding verwikkeld bent.

4. Eye4Talents te Nijverdal (www.eye4talents.nl)
(3 meter boarding aan het hoofdveld)

Heeft u behoefte aan advies of ondersteuning op het gebied van personeelsvraagstukken? EYE4Talents voorziet u op uurbasis van een passend advies. Denk hierbij aan vaststellingsovereenkomst, functioneringsgesprek, opzetten van een salarishuis, advies met betrekking tot aanname of ontslag, project zachte landing, consultancy op personeelsvraagstukken of Rent-a-Recruiter. € 75,- per uur.

5. Gewoon Bouwen te Nijverdal (www.gewoonbouwen.nl)
(3 meter boarding aan het hoofdveld)

Als Twentse aannemer in hart en nieren zijn we altijd bezig met waar we goed in zijn: Bouwen. Zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Van complete woning tot schuur, veranda, dakkapel of erker. Uiteraard alles geheel naar uw wens. Met ons vakmanschap durven wij alles aan, met plezier. Ongeacht omvang of complexiteit. Onderscheidend, met oog voor detail en omgeving. Gewoon Bouwen is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Deze organisatiestructuur zorgt ervoor dat we flexibel zijn en snel kunnen anticiperen op uw vragen. Ook spreekt u hierdoor snel met de juiste persoon binnen onze organisatie, iets dat wel zo prettig is! De sectoren waar Gewoon Bouwen werkzaam is, zijn ruim in diversiteit. Wonen, zorg, industrie, kantoren zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie worden bediend. Dit brengt met zich mee dat de opgebouwde kennis en kunde breed is. Alle specifieke kennis uit de verschillende sectoren worden ingebracht, waardoor elk soort project volle optimalisatie krijgt.
Gewoon Bouwen heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een veelzijdige onderneming die breed in de sector werkzaam is. Ons werkgebied is naast de regio noord/oost verbreed doordat het werkgebied is uitgebreid naar het midden en westen van het land. Dit is mogelijk vanwege de verhoudingen kennis, kwaliteit, no nonsens en prijsniveau en omdat opdrachtgevers hun vertrouwen geven en ons in het hele werkgebied opdrachten gunnen.
Waarborgen
We garanderen een bedrijfsvoering die tegemoet komt aan uw belangen. Hiertoe leggen we onszelf verplichtingen op. We zijn gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001, VCA**, FSC en KOMO. Allemaal borgingen die onder externe controle staan, zodat u er van verzekerd bent dat het voor u goed geregeld is. Binnen ons bedrijf zijn wij aangesloten bij Woningborg, zodat u zich ook financieel geen zorgen hoeft te maken.

6. Kapsalon Hair by Marleen te Nijverdal (www.hairbymarleen.nl )
(Advertentie op de gehele achterzijde van ons Goal!MAGAZINE)

Hair by Marleen, even voorstellen: ik ben Marleen en ben sinds 1 Juli 2019 de nieuwe eigenaar van kapsalon Audry. Na 10 jaar voor dit mooie bedrijf te hebben gewerkt, heb ik het stokje overgenomen. We zijn een gezellig, vakkundig team dat 6 dagen per week voor je klaar staat. Hair by Marleen is een salon in Nijverdal voor vrouwen, mannen en kinderen die het beste uit hun haar willen halen. Of het nu gaat om een nieuw model, trendy kleur, aanschaf van haar verzorgingsproducten of een periodieke knipbehandeling, wij geven je graag advies en helpen je aan het door jou gewenste kapsel.
Onze salon beschikt over airco en WiFi, adres Groen van Prinsterstraat 32 te Nijverdal. Voor een afspraak of advies kun je ons bellen op: 0548-615827.