Vijf nieuwe sponsoren voor De Zweef

Veld1 Formaat wijzigenIn deze rare tijd zijn we bij De Zweef achter de schermen dagelijks bezig om onze vereniging daar waar kan, zo goed mogelijk draaiende te houden. Dat lukt redelijk; vooral omdat onze leden en sponsoren ons trouw blijven. Maar het is niet alleen proberen te houden wat we hebben. Onze actieve sponsorcommissie is niet bij de pakken neer gaan zitten en is er zelfs in geslaagd vijf nieuwe sponsoren aan te trekken die De Zweef een warm hart toedragen. Wij bedanken de volgende bedrijven voor hun support:

· Te Pas & Te Pas Accountancy en Advies uit Nijverdal
· Edwin Kok Bouw –en Timmerwerken uit Nijverdal
· Green-Line B.V. Kunststof Kozijnen uit Nijverdal
· Besamu Electronics uit Almelo
· Den Leeuw Koffie Groep uit Lichtenvoorde.

Zw Te PasTe Pas & Te Pas Accountancy en Advies Nijverdal (www.te-pas.com). (Gouden Sponsor met 5 meter boarding in de ballenvanger).
Te Pas & Te Pas Accountancy en Advies is gevestigd aan de Energiestraat 23-01 te Nijverdal. Paul en Marije te Pas zijn namens dit accountants –en adviesbureau een betrouwbare partner voor het financieel ontzorgen van uw organisatie. Persoonlijk betrokken en ondernemend en daar staan ze voor. Een breed scala aan dienstverlening kan aan u als ondernemer of onderneming worden aangeboden.

Zw Edwin KokEdwin Kok Bouw –en Timmerwerken Nijverdal (www.edwinkok.nl). (6 meter boarding aan het hoofdveld). 
Afspraken nakomen, kwaliteit leveren en oplossingsgericht werken. Dat zijn de speerpunten van Edwin Kok. Ruim 30 jaar ervaring in de bouw, van nieuw –en verbouw tot renovatie en onderhoud. VCA Vol gecertificeerd en gevestigd aan de Marconistraat 8 te Nijverdal. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem contact op met Edwin Kok hij komt graag bij u langs.

 

 

Zw GreenlineGreen-Line B.V. Kunststof Kozijnen Nijverdal (www.greenlinekozijnen.nl). (3 meter boarding aan het hoofdveld).
Welkom bij Green-Line B.V. gevestigd aan de Transportweg 8 te Nijverdal , de specialist in kunststof kozijnen, nieuw- en verbouw en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Zoekt u een professionele, betrokken en betrouwbare partner die uw bouwproject vakkundig oppakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Op onze website vindt u meer informatie over onze producten en projecten.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever langskomen in onze showroom? Dat kan natuurlijk. Onze showroom in Nijverdal is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u langskomen buiten onze reguliere openingstijden? Neem dan contact met ons op.

Zw BesamuBesamu Electronics Almelo (www.besamu.nl). (3 meter boarding aan het hoofdveld).
BESAMU Electronics gevestigd aan Bedrijvenpark Twente 1 te Almelo is al bijna 30 jaar specialist in de ontwikkeling en productie van high-end dynamische LED applicaties t.b.v. elektronisch aangestuurde communicatie-, informatie- en registratiesystemen. Tot onze producten behoren onder andere lichtkranten, tijd- temperatuursystemen, informatiepanelen, scoreborden, grote videoschermen en banners, valuta- en renteborden en route- informatiesystemen. Kortom, overal waar visuele informatieoverdracht de aandacht vraagt, realiseert Besamu met behulp van eigen hardware, software en elektronica ontwikkeling een product dat actueel, professioneel, dynamisch en qua attentiewaarde altijd "aantrekkelijk" is.

Zw Den LeeuwDen Leeuw Koffie Groep Lichtenvoorde (www.denleeuw.nl). (Gouden Sponsor met 5 meter boarding in de ballenvanger).
DEN LEEUW koffie gevestigd aan de Koningslinde 1a te Lichtenvoorde is een uniek eigen label, met een historie van Hollandsche Meesterbranders, stijlvol verpakt en verkrijgbaar in 4 smaakvolle varianten: blond, swart (bonen), snelfilter en freshbrew. Met IL LEONE, espresso in 2 blends, Bionda Lungo en Nero Forte, verzekeren wij onze klanten van de allerbeste Italiaanse espresso Originale. Een ware smaaksensatie uit de laars van Europa in een frisse en stijlvolle verpakking, perfect passend in ieder concept. Natuurlijk completeren we ons assortiment met LOVE 100% Organic Coffee. Een fairtrade kwaliteitsproduct, bestaande uit verse handgeplukte koffiebonen in een duurzame verpakking. Al onze merken zijn voorzien van passend porselein en bijproducten die uw klanten zullen aanspreken! Solide en vakbekwame importeurs met een uitstekende servicedienst leveren onze superieure koffiemachines. DEN LEEUW is van nature eigenzinnig, zit niet graag stil en brult graag verder. Met deze inspiratie blijven wij ons assortiment ontwikkelen.