De Zweef start met circuittraining voor JO8 t/m JO12 met ingang van het seizoen 2020/2021

Circuittraining200We mogen met elkaar weer voorzichtig gaan denken aan onze grote gezamenlijke liefde: Het spelen van een potje voetbal en lekker trainen bij De Zweef! Wanneer dit weer kan en mag zal op deze site of via de trainers/leiders worden vermeld. Achter de schermen gebeurt ook in deze periode zonder actief voetbal het nodige bij De Zweef en dat is mooi en geeft weer energie voor het komend seizoen! 
Met ingang van het seizoen 2020/2021 zullen we bij De Zweef starten met circuittrainingen, voor onze jeugd van JO8 tot en met JO12. Spelplezier en daarnaast de ontwikkeling van onze pupillen en onze jeugdtrainers zijn daarin dragende pijlers en focus.
Voor onze club De Zweef is een goed georganiseerde jeugdopleiding cruciaal om ons 1e en 2e seniorenelftal jaarlijks van goede spelers te blijven voorzien en daarnaast voor iedere jeugdspeler binnen De Zweef een fijne leeromgeving en warm sociaal clubgevoel te geven.
Onder leiding van Roy Luttenberg, Tjerja Knaken, Jeffrey Jannink en een groot aantal gediplomeerde jeugdtrainers gaan we er met elkaar een mooi seizoen 2020/2021 van maken.
De TC- Jeugd is druk doende en in vergevorderd stadium met de teamindelingen voor het komende seizoen. Over de wijze en het moment van publicatie volgt binnenkort info op deze site.
Wensen wij jullie allen alvast een goede meivakantie toe en hopelijk tot snel.

Circuittraining850