De Zweef zoekt sportverzorger/fysiotherapeut - RKSV De Zweef

De Zweef zoekt sportverzorger/fysiotherapeut

De Zweef zoekt sportverzorger/fysiotherapeut

15 mei 2023 9:15


“Een leuke, gezellige vriendenclub”, zo wordt RSKV De Zweef door de leden vaak genoemd. Maar daarnaast willen we samen het liefst ook nog de leukste vereniging van Nijverdal gevonden worden.

In het kader van de groei, ontwikkelingen en het nieuwe beleidsplan van de club zijn we op zoek naar versterking voor de medische staf. De medische coördinatie en begeleiding wordt al jaren uitgevoerd door FysioCentrum Nijverdal. De verantwoordelijkheden voor deze functie worden ook altijd begeleid door een fysiotherapeut van hen.

Als sportverzorger ben je verantwoordelijk voor de sportmedische begeleiding van alle spelers binnen de club. Op trainingsdagen (dinsdag en donderdag) zie je spelers van de hele club om blessures te screenen en vragen te beantwoorden, zoals: Wat is er aan de hand? Is er begeleiding nodig bij het herstel van de blessure? En het belangrijkste: wanneer kan ik weer gaan voetballen? Daarnaast zal je spelers van de selecties (heren 1 en 2, dames 1) begeleiden, samen met fysiotherapeut(en), voor de training, de warming up en eventueel het uitvoeren van herstel-/revalidatietraining. Op zaterdag ga je met de selectie mee om ervoor te zorgen dat de spelers optimale prestaties leveren.

 

Wij bieden:

  • Geschikte behandelruimte en -materiaal voor de werkzaamheden;
  • Begeleiding van een master sportfysiotherapeut om de basisvaardigheden voor deze functie, zoals taping, massage en mobilisaties, te beheersen;
  • Kans om jezelf te ontwikkelen en kennis en vaardigheden op te doen op het gebied van sportblessures en revalidatie;
  • Enthousiaste, leergierige selectie en ondersteunende, meedenkende (medische) staf;
  • Passende vergoeding.

 

Wij verwachten van jou:

  • Kennis en affiniteit met EHBSO (in opleiding of afgeronde fysiotherapie of sportmassage);
  • Affiniteit/interesse in voetbal;
  • Flexibiliteit en communicatie: je werkt met een gedreven team om doelen na te streven. Een goede onderlinge communicatie is hierbij erg belangrijk om met samen de gestelde doelstellingen te bereiken;
  • Dat je veel plezier gaat vinden met deze functie bij de Zweef.

 

Als je interesse hebt in de functie, kun je vrijblijvend contact opnemen met Niels Koopman via Niels@fysiotherapienijverdal.nl. Schroom niet om vragen te stellen en te solliciteren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!