Sportspreekuur fysiotherapie - RKSV De Zweef

Sportspreekuur fysiotherapie

Sportspreekuur fysiotherapie

Bij De Zweef bestaat de mogelijkheid om gratis een sport-medisch advies te krijgen. Daarvoor kun je op maandag- en vrijdagmorgen terecht bij Fysiotherapie Nijverdal aan de Molenweg en op zaterdagmorgen in onze accommodatie. Deze service van FysioCentrum Nijverdal is voor alle leden en is kosteloos.

Een blessure opgelopen en je wilt weten of ze zo het veld weer in kan? Ik voel hier pijn in mijn been; wat zou dat zijn? Ik denk dat mijn houding verkeerd is; wil je daar eens naar kijken? Mag je voetballen als je groeipijnen hebt? Deze en nog veel meer vragen die bestaan bij spelers (jong en oud) of ouders kunnen aan de orde komen tijdens het speciale spreekuur van Fysiotherapie Nijverdal.

Fysiotherapeuten van dit bedrijf lopen al lang bij De Zweef, zoals Robert Spenkelink (coördinator sportmedische begeleiding) en Niels Koopman (verzorger zaterdag 1) zijn geen onbekenden.

In de praktijk blijkt dat sporters vaak te lang wachten met een afspraak bij een fysiotherapeut. Of ze zijn te bang om weer te beginnen met sporten. Ouders hebben vragen over hun kinderen. Hoe vroeger klachten kunnen worden beoordeeld en vragen worden beantwoord, hoe beter het is. Voorkom je lange en dure behandelingen en kun je snel weer op d been zijn.

Tijdens het spreekuur gaat het erom dat antwoord te geven op vragen als:

  • Wat is er aan de hand?
  • Heeft de klacht een normaal verloop?
  • Wat kan/moet je doen om optimaal te hertellen?
  • Wat moet je niet doen?
  • Hoelang gaat het duren?

 

Spreekuur op vrijdagen en maandagen

Het spreekuur op vrijdag- en maandagmorgen is vooral bedoeld voor mensen die twijfelen of ze het weekeinde daarna wel kunnen spelen (vrijdagspreekuur) of mensen die in het weekeinde een blessure hebben opgelopen en willen weten of het erg is (maandagspreekuur).

Hoe werkt het?

Via de spreekuursite kom je bij een afsprakensite van Fysiotherapie Nijverdal. Daar kun je je afspraak plannen en weet men dat je komt. Eenvoudig en makkelijk. Je kunt ook een App sturen aan Niels Koopman: 06-81309023

Geen kosten

Het spreekuur is vrijblijvend en kosteloos. Met het advies kun je doen wat je wil. Je zit nergens aan vast.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!