Zonnig ouderkindtoernooi

16 juni 2019

ouderkind200Zaterdagmorgen kwam het nog met bakken de lucht uit, maar rond de middag klaarde het op en toen het ouderkindtoernooi begon was het zonnig en zo bleef het ook. Dolle pret voor ouders en kinderen. Vaak verkleed. En na afloop gezelligheid en BBQ. Het was weer een mooie afsluiting van het seizoen.

Lees meer

JO10-5M wint jeugdplaybackshow 2019

12 januari 2019

jeugdplayback200Ze hingen er weer met de benen uit bij de jeugdplayback 2019. Kinderen, heel veel kinderen, Ouders, Grootouders, Fans. En het was weer prachtig. De kinderen hadden zich een slag in de rondte geoefend. Maar dat niet alleen. Onmiskenbaar was de invloed van vooral moeders en hier en daar een vader, die zich bezig hadden gehouden met decors, pakjes en oefenen van de danspasjes. Het zag er gelikt uit. Natuurlijk wilde de jury (Michel, Rik en Roy) iedereen een prijs geven, maar dat kon natuurlijk niet. Uiteindelijk won JO7-1 bij de groep JO7-8-9. JO10-5M was de winnaar in de groep JO10-11 en JO13-2 was winaar in de groep JO13. De overall-titel en de Benny Oldenhof wisselbokaal was voor de dolenthousiaste meiden van JO10-5M onder leiding van Wendy van Dijk. Klasse meiden!
Tussendoor maakten ook hier Prins Marcel 1 en adjudant Eric hun opwachting om de jeugd en ouders warm te maken voor het komende carnaval.
Roy Luttenberg bedankte aan het einde (bijna) iedereen persoonlijk die had meegewerkt. Applaus was er voor voorzitter Ben Post die al 12,5 jaar lid is van de Activiteitencommissie.

Lees meer

Sinterklaas tevreden over jeugd

20 november 2018

Sint200Sinterklaas is weer in het land en heeft natuurlijk ook weer een bezoekje gebracht aan De Zweef. Zaterdagmiddag en -avond was er Pietenbingo voor de JO10-11-12-13.
Dinsdagmiddag kwam Sinterklaas voor de mini's en PO7-8-9 naar het clubgebouw. De Sint heeft laten weten,dat erg tevreden was over de jeugd. Hierbij een paar foto's.

Lees meer

Zomers F-uitje 2018 e D-activiteiten 2018

15 juli 2018

F uitje 200 pxlDe laatste activiteit van de Activiteitencommissie was het jaarlijkse F-uitje. Natuurlijk ging de reis naar Drouwenerzand waar de kinderen zich goed vermaakten. Niks kwamen ze te kort en ze werden van alle gemaken voorzien: genoeg ranja, patat, frikandellen, hamburgers en natuurlijk de ijsjes niet te vergeten. Het was weer super gezellig. En dat zie je als je de prachtige foto's hierachter bekijkt!

Daar staan ook de foto's die zijn gemaakt van het D-uitje, dat begon met voetballen bij De Zweef en eindigde met activiteiten bij Kartplaza Actionworld.

Namens de Activiteitencommissie allemaal een hele fijne vakantie gewenst.

Lees meer

Supergaaf "E-uitje" (met alle foto's)

10 juli 2018

Kamp 200 pxlAfgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse E-uitje. Op de fiets naar Delden, super gezellig met gigantisch mooi weer. Onderweg bij ‘t Rheins in Enter een pauze met broodje en drinken. Vandaar verder naar Delden. ‘s Middags aangekomen konden de kinderen de kamers inrichten. Zoveel tijd was daar niet voor nodig, dus snel naar het zwembad.

‘s Avonds bingo, levend Stratego en een smokkelspel. Het kampvuur ging helaas niet door wegens de droogte. Toen was het bedtijd. Nou ja bedtijd; ze gingen door tot de kleine uurtjes. Zondag op tijd weer wakker. Het ontbijt stond alweer klaar: het broodje frikandel of hamburger had weer de voorkeur boven een broodje kaas.

Lees meer