Excelsior'31 wint (weer) Kas Woudsmatoernooi

09 juni 2018

Cas2018Excelsior'31 heeft opnieuw het Kas Woudsmatoernooi gewonnen. De drie JO15-teams uit Rijssen waren te sterk voor de andere deelnemers en mochten dus aan het einde de grote beker in ontvangst nemen. Het toernooi is prima geslaagd, dankzij de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk de ideale omstandigheden. Op naar 2019.

Lees meer

JO15-2 kampioen

09 juni 2018

C2kampioenToen JO15-2 op zaterdag 2 juni kampioen werd, was dat onverwacht. Er waren nauwelijks voorbereidingen getroffen om deze gebeurtenis luister bij te zetten. Door 6-0 winst was het kampioenschap toch een feit. Om het voor het team toch feestelijk te maken, werden tijdens het Kas Woudsmatoernooi alle registers open getrokken. Een vlaggenparade, blauwe loper, kampioensschaal, medailles, toespraken, bewakers, balonnen enz. enz. Een spektakelstuk van de bovenste plank. Prachtig voor de voetballers die zo alle eer kregen....

Lees meer

Gezelligheid troef op ouder-kindtoernooi

02 juni 2018

Ouder200De Zweef stond op zaterdag 2 juni in het teken van de afsluiting voor de jeugd van het voetbalseizoen 2017-2018. Dat gebeurde allereerst met het kampioenschap van JO15-2 en een zilveren bekermedaille voor JO8-2, maar daarna natuurlijk met het traditionele oud-kindtoernooi. Op verschillende velden traden ouders aan tegen hun jeugd. Ondanks bravoure van vooral papa's waren het vaak de jongsten die aan het langste eind trokken. Vooral de wedstrijdjes waarbij ouders zich hadden verkleed, trokken veel bekijks. Het belangrijkste doel -gezelligheid voor iedereen- werd weer ruimschoots gehaald. Daarom ook smaakten de patatjes, frikandellen, hamburgers en satéstokjes ook zo lekker aan de lange tafels die buiten waren klaargezet.

Lees meer

Peentjes zweten bij sponsorloop

18 april 2018

SponsorZo mooi weer hebben we zelden gehad tijdens de sponsorloop. Het was peentjes zweten voor alle kinderen die al rennend geld bij elkaar liepen voor het jaarlijkse kamp en de uitjes. Gelukkig was er een waterspuit onderweg, onbeperkt ranja drinken en na afloop een lekker ijsje. Wat wil je nog meer! De foto's zeggen alles.

Lees meer

Indoor soccer toernooi met 120 deelnemers groot succes

21 januari 2018

SOCCERHet indoor soccer toernooi in de kantine op zaterdag 20 januari was een groot succes. Ruim 120 spelers van de B tot en met de F jeugd waren fanatiek aan het strijden om de eer en glorie. Een nieuwe activiteit, idee van Bart van Rhee, die navolging verdient en krijgt. Vanaf 9.00 uur tot 18.45 uur werden er wedstrijden van twee tegen twee gespeeld op een veld van 10 x 5 meter. De tafels werden gekanteld. Oude netten uit de ballenvanger werden aan de tafels en het plafond bevestigd. En zo werd een nieuwe vorm van speedsoccer geboren. Kinderen, ouders, trainers en leiders waren enthousiast. En de organisatie dus ook. Volgend jaar opnieuw.

Lees meer