Sinterklaas was bij De Zweef

21 november 2019

Sint200Sinterklaas is weer in het land aangekomen en heeft ook een bezoekje gebracht aan De Zweef. Zaterdagmiddag en -avond was er voor de JO10 t/mJO13 Pietenbingo met leuke prijzen. Op woensdag 20 november was de sint in het clubgebouw voor de mini's en voor de JO 7-8-9. De Goedheiligman was goed te spreken over de prestaties van de jongens en meisjes. Al met al was het weer een geslaagd activiteit. De volgende activiteit is zaterdag 11 januari: de mini playbackshow. Lees meer

Kamp sluit seizoen definitief af

08 juli 2019

kamp200Het voetbalseizoen is afgelopen en de activiteiten na vandaag ook. De JO10 en de JO11 zijn weer teruggekomen van het kamp. Dit jaar zijn de jongens en meisjes naar het 'troephuus' in Holten geweest. Zaterdagmorgen verzamelen bij De Zweef en per elftal op de fiets naar de dagcamping waar ze even konden uitrusten en een broodje konden eten. Vandaar uit gingen we gezamenlijk naar het padvinderij 'troephuus'. Daar aangekomen werden de slaapzalen ingericht. 's Middags wezen zwemmen, en s avonds deden we bingo en spelletjes o.a het smokkelspel. Zondag begon de dag zoals gebruikelijk met een broodje hamburger of frikandel. Waarna o.a een sportcircuit werd uitgezet. 's Middags rond half drie gingen we weer huiswaarts waar werden opgevangen door onze supporters.

Lees meer

Leuke jeugdactiviteiten

02 juli 2019

jeugd200Afgelopen weekend was het weer zover. Het jaarlijkse uitje met de JO7-JO8-JO9 en de JO10 gingen naar Dronenerzand waar het wederom goed vertoeven was. Vooral de ijsjes waren erg in trek. De JO12 en de JO13 hadden "s morgens een mixtoernooi en ''s middags gingen ze naar de buurman De Wilgenwaerd waar ze onder meer bezig waren met touwslingeren, suppen, kano, waterpolo en boogschieten op het programma hadden staan.
Alles bij elkaar hebben de jongens en meisjes zich goed vermaakt.

Lees meer

Zonnig ouderkindtoernooi

16 juni 2019

ouderkind200Zaterdagmorgen kwam het nog met bakken de lucht uit, maar rond de middag klaarde het op en toen het ouderkindtoernooi begon was het zonnig en zo bleef het ook. Dolle pret voor ouders en kinderen. Vaak verkleed. En na afloop gezelligheid en BBQ. Het was weer een mooie afsluiting van het seizoen.

Lees meer

JO10-5M wint jeugdplaybackshow 2019

12 januari 2019

jeugdplayback200Ze hingen er weer met de benen uit bij de jeugdplayback 2019. Kinderen, heel veel kinderen, Ouders, Grootouders, Fans. En het was weer prachtig. De kinderen hadden zich een slag in de rondte geoefend. Maar dat niet alleen. Onmiskenbaar was de invloed van vooral moeders en hier en daar een vader, die zich bezig hadden gehouden met decors, pakjes en oefenen van de danspasjes. Het zag er gelikt uit. Natuurlijk wilde de jury (Michel, Rik en Roy) iedereen een prijs geven, maar dat kon natuurlijk niet. Uiteindelijk won JO7-1 bij de groep JO7-8-9. JO10-5M was de winnaar in de groep JO10-11 en JO13-2 was winaar in de groep JO13. De overall-titel en de Benny Oldenhof wisselbokaal was voor de dolenthousiaste meiden van JO10-5M onder leiding van Wendy van Dijk. Klasse meiden!
Tussendoor maakten ook hier Prins Marcel 1 en adjudant Eric hun opwachting om de jeugd en ouders warm te maken voor het komende carnaval.
Roy Luttenberg bedankte aan het einde (bijna) iedereen persoonlijk die had meegewerkt. Applaus was er voor voorzitter Ben Post die al 12,5 jaar lid is van de Activiteitencommissie.

Lees meer