Zomers F-uitje 2018 e D-activiteiten 2018

15 juli 2018

F uitje 200 pxlDe laatste activiteit van de Activiteitencommissie was het jaarlijkse F-uitje. Natuurlijk ging de reis naar Drouwenerzand waar de kinderen zich goed vermaakten. Niks kwamen ze te kort en ze werden van alle gemaken voorzien: genoeg ranja, patat, frikandellen, hamburgers en natuurlijk de ijsjes niet te vergeten. Het was weer super gezellig. En dat zie je als je de prachtige foto's hierachter bekijkt!

Daar staan ook de foto's die zijn gemaakt van het D-uitje, dat begon met voetballen bij De Zweef en eindigde met activiteiten bij Kartplaza Actionworld.

Namens de Activiteitencommissie allemaal een hele fijne vakantie gewenst.

Lees meer

Supergaaf "E-uitje" (met alle foto's)

10 juli 2018

Kamp 200 pxlAfgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse E-uitje. Op de fiets naar Delden, super gezellig met gigantisch mooi weer. Onderweg bij ‘t Rheins in Enter een pauze met broodje en drinken. Vandaar verder naar Delden. ‘s Middags aangekomen konden de kinderen de kamers inrichten. Zoveel tijd was daar niet voor nodig, dus snel naar het zwembad.

‘s Avonds bingo, levend Stratego en een smokkelspel. Het kampvuur ging helaas niet door wegens de droogte. Toen was het bedtijd. Nou ja bedtijd; ze gingen door tot de kleine uurtjes. Zondag op tijd weer wakker. Het ontbijt stond alweer klaar: het broodje frikandel of hamburger had weer de voorkeur boven een broodje kaas.

Lees meer

Excelsior'31 wint (weer) Kas Woudsmatoernooi

09 juni 2018

Cas2018Excelsior'31 heeft opnieuw het Kas Woudsmatoernooi gewonnen. De drie JO15-teams uit Rijssen waren te sterk voor de andere deelnemers en mochten dus aan het einde de grote beker in ontvangst nemen. Het toernooi is prima geslaagd, dankzij de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk de ideale omstandigheden. Op naar 2019.

Lees meer

JO15-2 kampioen

09 juni 2018

C2kampioenToen JO15-2 op zaterdag 2 juni kampioen werd, was dat onverwacht. Er waren nauwelijks voorbereidingen getroffen om deze gebeurtenis luister bij te zetten. Door 6-0 winst was het kampioenschap toch een feit. Om het voor het team toch feestelijk te maken, werden tijdens het Kas Woudsmatoernooi alle registers open getrokken. Een vlaggenparade, blauwe loper, kampioensschaal, medailles, toespraken, bewakers, balonnen enz. enz. Een spektakelstuk van de bovenste plank. Prachtig voor de voetballers die zo alle eer kregen....

Lees meer

Gezelligheid troef op ouder-kindtoernooi

02 juni 2018

Ouder200De Zweef stond op zaterdag 2 juni in het teken van de afsluiting voor de jeugd van het voetbalseizoen 2017-2018. Dat gebeurde allereerst met het kampioenschap van JO15-2 en een zilveren bekermedaille voor JO8-2, maar daarna natuurlijk met het traditionele oud-kindtoernooi. Op verschillende velden traden ouders aan tegen hun jeugd. Ondanks bravoure van vooral papa's waren het vaak de jongsten die aan het langste eind trokken. Vooral de wedstrijdjes waarbij ouders zich hadden verkleed, trokken veel bekijks. Het belangrijkste doel -gezelligheid voor iedereen- werd weer ruimschoots gehaald. Daarom ook smaakten de patatjes, frikandellen, hamburgers en satéstokjes ook zo lekker aan de lange tafels die buiten waren klaargezet.

Lees meer