Peentjes zweten bij sponsorloop

18 april 2018

SponsorZo mooi weer hebben we zelden gehad tijdens de sponsorloop. Het was peentjes zweten voor alle kinderen die al rennend geld bij elkaar liepen voor het jaarlijkse kamp en de uitjes. Gelukkig was er een waterspuit onderweg, onbeperkt ranja drinken en na afloop een lekker ijsje. Wat wil je nog meer! De foto's zeggen alles.

Lees meer

Indoor soccer toernooi met 120 deelnemers groot succes

21 januari 2018

SOCCERHet indoor soccer toernooi in de kantine op zaterdag 20 januari was een groot succes. Ruim 120 spelers van de B tot en met de F jeugd waren fanatiek aan het strijden om de eer en glorie. Een nieuwe activiteit, idee van Bart van Rhee, die navolging verdient en krijgt. Vanaf 9.00 uur tot 18.45 uur werden er wedstrijden van twee tegen twee gespeeld op een veld van 10 x 5 meter. De tafels werden gekanteld. Oude netten uit de ballenvanger werden aan de tafels en het plafond bevestigd. En zo werd een nieuwe vorm van speedsoccer geboren. Kinderen, ouders, trainers en leiders waren enthousiast. En de organisatie dus ook. Volgend jaar opnieuw.

Lees meer

JO11-5 schittert bij mini-playback

14 januari 2018

MiNI 2018Na de senioren was op zaterdag 13 januari de beurt aan de jeugd voor de achtste mini-playbackshow met maar liefst 20 deelnemende teams. In de stamvolle kantine genoot iedereen van de optredens van de hele kleintjes tot de grotere jeugd. De jury, bestaande uit Ilse Wennemers, Frederique Heuver en Monique van Rhee (en op de achtergrond Marleen Blikman) had het heel moeilijk winnaars te kiezen. Uiteindelijk waren de eerste prijzen voor Zo groen als gras (JO8-3), Girlband (JO9-4), Voca People (JO11-5) en Nederlandse rap (JO13-2). De overall-winst ging naar Voca People, heel origineel en goede playback.

 

Lees meer

Leuke Sint-activiteiten 2017

22 november 2017

Sint2Sinterklaas is weer in het land en heeft ook al een bezoekje gebracht bij onze vereniging. Afgelopen zaterdag waren de eerste pieten alweer gearriveerd bij de traditionele pieten bingo. De JO-11 en later de JO-13 mochten de spits afbijten. Vandaag konden de mini’s en de JO-8 en de JO-9 een bezoekje van sinterklaas en zijn pieten verwachten. De opkomst was goed en de activiteiten commissie was zeer tevreden met deze geslaagde activiteit. Lees meer

E-kamp het einde

09 juli 2017

KampHet kamp voor de E-jeugd (JO11) was het einde. Voor de kinderen en de leiding. Omdat alles goed liep. Prachtig weer. Enthousiaste leiders. En het meest: heel veel leuke kinderen, die er met elkaar weer een prachtig feest van maakten. met midgetgolf, zwemmen, (niet) slapen, een reusactig kampvuur, frikadellen, voetballen, plezier. Heel veel plezier. Als je naar de foto's kijkt, weet je het.....

Zo werd het kamp het einde voor onze JO11-jeugd en het einde van het seizoen 2016-2017. #hupzwevers!

Lees meer