Sinterklaas tevreden over jeugd

20 november 2018

Sint200Sinterklaas is weer in het land en heeft natuurlijk ook weer een bezoekje gebracht aan De Zweef. Zaterdagmiddag en -avond was er Pietenbingo voor de JO10-11-12-13.
Dinsdagmiddag kwam Sinterklaas voor de mini's en PO7-8-9 naar het clubgebouw. De Sint heeft laten weten,dat erg tevreden was over de jeugd. Hierbij een paar foto's.

Lees meer

De beste oliebollen van Overijssel voor u! En een bijdrage voor De Zweef

07 november 2018

OliebolZo langzamerhand komt de winter eraan. Warm bij de kachel en eenschaal lekkere oliebollen. Heerlijk toch? Samen met onze sponsor Bakkerij Lorkeers levert De Zweef u de beste oliebol van Overijssel aan huis! Neem van onze jeugdleden zakken met 10 oliebollen af voor de winkelprijs van € 8,50 per zak en u krijgt op Zaterdag 15 december a.s. de bollen thuis afgeleverd! Hiermee komt u in de stemming voor winter en de jaarwisseling en steunt u de jeugd van De Zweef!
Het jeugdteam van De Zweef wat de meeste bollen verkoopt krijgt een arrangement voor een leuk teamuitje aangeboden.
De bestellijsten en de opbrengsten dienen per team te worden ingeleverd op dinsdagavond 11 december a.s. om 20.00 uur in de kantine van De Zweef.

Lees meer

Zomers F-uitje 2018 e D-activiteiten 2018

15 juli 2018

F uitje 200 pxlDe laatste activiteit van de Activiteitencommissie was het jaarlijkse F-uitje. Natuurlijk ging de reis naar Drouwenerzand waar de kinderen zich goed vermaakten. Niks kwamen ze te kort en ze werden van alle gemaken voorzien: genoeg ranja, patat, frikandellen, hamburgers en natuurlijk de ijsjes niet te vergeten. Het was weer super gezellig. En dat zie je als je de prachtige foto's hierachter bekijkt!

Daar staan ook de foto's die zijn gemaakt van het D-uitje, dat begon met voetballen bij De Zweef en eindigde met activiteiten bij Kartplaza Actionworld.

Namens de Activiteitencommissie allemaal een hele fijne vakantie gewenst.

Lees meer

Supergaaf "E-uitje" (met alle foto's)

10 juli 2018

Kamp 200 pxlAfgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse E-uitje. Op de fiets naar Delden, super gezellig met gigantisch mooi weer. Onderweg bij ‘t Rheins in Enter een pauze met broodje en drinken. Vandaar verder naar Delden. ‘s Middags aangekomen konden de kinderen de kamers inrichten. Zoveel tijd was daar niet voor nodig, dus snel naar het zwembad.

‘s Avonds bingo, levend Stratego en een smokkelspel. Het kampvuur ging helaas niet door wegens de droogte. Toen was het bedtijd. Nou ja bedtijd; ze gingen door tot de kleine uurtjes. Zondag op tijd weer wakker. Het ontbijt stond alweer klaar: het broodje frikandel of hamburger had weer de voorkeur boven een broodje kaas.

Lees meer

Excelsior'31 wint (weer) Kas Woudsmatoernooi

09 juni 2018

Cas2018Excelsior'31 heeft opnieuw het Kas Woudsmatoernooi gewonnen. De drie JO15-teams uit Rijssen waren te sterk voor de andere deelnemers en mochten dus aan het einde de grote beker in ontvangst nemen. Het toernooi is prima geslaagd, dankzij de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk de ideale omstandigheden. Op naar 2019.

Lees meer