Carnaval kan losbarsten

12 februari 2020

PrinsErik Heuver is als voorzitter van De Zweef de zeggenschap over het clubhuis kwijt. Althans, voor een weekeinde. Zoals gebruikelijk kwam de prins van het carnaval de sleutel van het clubgebouw ophalen en staat de Koersendijk 25 vanaf nu in het teken van feest. Carnaval 2020 staat voor de deur. Vanwege de schooolvakanties een week eerder als zou moeten, maar dat mag de pret niet drukken. Het is de jeugd die vrijdagmiddag om 14:30 uur aftrapt voor het kindercarnaval voor alle kinderen van Nijverdal en omstreken. 's Avonds is het de beurt aan de volwassenen. Ook daar maken prins Twan en adjudant Ramon met hun gevolg natuurlijk hun opwachting in aanwezigheid ook van andere prinsen, raden van elf, blaaskapellen, dansmariekes. Het avondcarnaval begint om 20.30 uur. Op de foto Erik Heuver die de sleutel overhandigt aan prins Twan en adjudant Ramon. 

Lees meer

Sinterklaas was bij De Zweef

21 november 2019

Sint200Sinterklaas is weer in het land aangekomen en heeft ook een bezoekje gebracht aan De Zweef. Zaterdagmiddag en -avond was er voor de JO10 t/mJO13 Pietenbingo met leuke prijzen. Op woensdag 20 november was de sint in het clubgebouw voor de mini's en voor de JO 7-8-9. De Goedheiligman was goed te spreken over de prestaties van de jongens en meisjes. Al met al was het weer een geslaagd activiteit. De volgende activiteit is zaterdag 11 januari: de mini playbackshow. Lees meer

Kamp sluit seizoen definitief af

08 juli 2019

kamp200Het voetbalseizoen is afgelopen en de activiteiten na vandaag ook. De JO10 en de JO11 zijn weer teruggekomen van het kamp. Dit jaar zijn de jongens en meisjes naar het 'troephuus' in Holten geweest. Zaterdagmorgen verzamelen bij De Zweef en per elftal op de fiets naar de dagcamping waar ze even konden uitrusten en een broodje konden eten. Vandaar uit gingen we gezamenlijk naar het padvinderij 'troephuus'. Daar aangekomen werden de slaapzalen ingericht. 's Middags wezen zwemmen, en s avonds deden we bingo en spelletjes o.a het smokkelspel. Zondag begon de dag zoals gebruikelijk met een broodje hamburger of frikandel. Waarna o.a een sportcircuit werd uitgezet. 's Middags rond half drie gingen we weer huiswaarts waar werden opgevangen door onze supporters.

Lees meer

Leuke jeugdactiviteiten

02 juli 2019

jeugd200Afgelopen weekend was het weer zover. Het jaarlijkse uitje met de JO7-JO8-JO9 en de JO10 gingen naar Dronenerzand waar het wederom goed vertoeven was. Vooral de ijsjes waren erg in trek. De JO12 en de JO13 hadden "s morgens een mixtoernooi en ''s middags gingen ze naar de buurman De Wilgenwaerd waar ze onder meer bezig waren met touwslingeren, suppen, kano, waterpolo en boogschieten op het programma hadden staan.
Alles bij elkaar hebben de jongens en meisjes zich goed vermaakt.

Lees meer

Zonnig ouderkindtoernooi

16 juni 2019

ouderkind200Zaterdagmorgen kwam het nog met bakken de lucht uit, maar rond de middag klaarde het op en toen het ouderkindtoernooi begon was het zonnig en zo bleef het ook. Dolle pret voor ouders en kinderen. Vaak verkleed. En na afloop gezelligheid en BBQ. Het was weer een mooie afsluiting van het seizoen.

Lees meer