26e Playbackshow komt sneller dan je denkt!

12 november 2018

PLAYBACKDe "R"is allang in de maand. Sinterklaas staat te trappelen. Voor je het weet is het kerst. En dan heb je nog maar twee weken om een leuke act te verzinnen voor de PLAYBACKSHOW. Twee weken is te weinig. Begin NU!! Dan staat je team er op vrijdag 11 janurai om 19.30 uur (senioren) of zaterdag de 12e (voor de jeugd). Zet je beste beentje voor en doe een poging het publiek voor je te winnen.

Klein, maar fijn mixtoernooi

10 juni 2018

Mix2018 200Ondanks een steeds meer afgenomen belangstelling was het mixtoernooi 2018 zeker wel een leuke afsluiting van het seizoen. Door middel van Loting werden de teams samengesteld, zodat er best wel klasseverschillen ontstonden. Dat deerde de pret niet en na drie poulewedstrijden was de finale tussen Novicon en Schwarte Verzeringen. Deze laatse ploeg won gemakkelijk. Na afloop bekers, bier en applaus binnen en vrouwenvoetbal buiten.

Lees meer

Gestolen overwinning niet terug naar eigenaar

26 mei 2018

Toneel 200 pxlDe 3 punten die Heino bij De Zweef stal, hoeven niet terug naar de rechtmatige eigenaar. Hoewel De Zweef bij monde van Anton Wennemers met bijstand van huis-advocaat (Zwarte Kip) Charles Rozendal alles uit de kast haalde, was uiteindelijk de Rijdende Rechter onverbiddelijk. De overwinning mag dan door Heino gestolen zijn; deze club hoeft ze punten niet in te leveren in Nijverdal. Dat was de essentie van het jaarlijks toneel bij de Zweef, geïnitieerd zoals altijd door Erik Heuver, die ook voor de teksten zorgde. De kantine zat bomvol en de omzet was hoog, want het was "nogal" warm. Kortom. sfeer genoeg en lachen om grappen van onze coryfeeën. Lees meer

Vrouwen 1 wint playbackshow

14 januari 2018

VR1WINTHet zit er weer op: twee grandioze playbackshows bij De Zweef met mooie winnaars. Het showweekeinde begon met de playbackshow voor de oudste jeugd en senioren. Na een spannende strijd tussen De Zweef 6 en Vrouwen 1 waren het de dames die aan het langste eind trokken. Zij kregen uit handen van Marcel Eilders de Bennie Oldenhofbokaal. Lydian Stegeman reikte de Leo Geurtsebokaaal voor beste groepsplayback uit aan Vrouwen 2 en Lucien Galgenbeld mocht Marco ten Dam de Charles Rozendalbokaal uitreiken voor beste individuele playback. Het was weer een prachtige avond, die begon met een huldiging van alle medewerkers aan en van de show, die dit keer voor de 25ste keer werd gehouden. Voorzitter Erik Heuver dankte hen namens de club en bood de groep een etentje aan.

 

Lees meer

Mixtoernooi nieuwe stijl

11 juni 2017

M2Voor sommigen misschien een beetje te warm, maar het jaarlijkse Mixtoernooi liep als een zonnetje. Drie wedstrijdjes voetballen en een potje korfballen. Alle verzamelde punten in de hoge hoed en: hup een winnaar getrokken. Dat was Schwarte Assurantien. Voetballend was de beker (de Gerard Hilberink-bokaal) voor IBZ. De seniorencommissie lanceerde dit jaar een nieuwe formule, waarbij een nieuw aanvangstijdstip (12.00 uur) en kofballen de belangrijkste wijzigingen waren. Het schieten op droogtrommels van Freie was bedoeld als het generen van geld voor de kosten. Dat laatste lukte niet helemaal omdat niet iedereen geld in de zak had onder het voetballen. Jammer, maar dat mocht de pret niet drukken. Na afloop had iederen trek en had de keuken veel gasten, maar ook het bier vloeide rijkelijk en zo had iedereen een mooie dag......

Lees meer