Gooise Bingo: Volle bak

26 januari 2019

Goo1200Vrijdag 26 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse Gooische Bingo georganiseerd door de Vriendenkring. In een sfeervol aangeklede kantine werden de dames ontvangen met champagne en begeleid naar hun (vooraf gereserveerde) tafel. Op iedere tafel stonden de nootjes en hapjes al klaar, aangeboden door sponsor TransMission. Er waren in totaal 14 rondes. 7 rondes met 3 prijzen en 7 enkele rondes, waarvan meerdere rondes (deels) beschikbaar zijn gesteld door sponsoren, die we dan ook graag even willen benoemen: ToiToi, Wijn&Whiskeyhuis, Zuivelhoeve, De Jongens, ZININ Theater, Gym2Be, DA Drogisterij, Twee12, BeautyAge en MetMariekeFotografie bedankt daarvoor!

Lees meer

De Zweef 5 wint playback 2019

12 januari 2019

playback200De Zweef 5 is er (eindelijk) in geslaagd de playbackshow te winnen. De laatste jaren zat het team er dichtbij, maar dit keer was het raak. Om te winnen moesten de mannen van Hans Knobben gevaarlijke concurrenten, zoals Vrouwen 1 en 2 en Veteranen 1 verslaan. De prijs voor de individuele playback ging naar Marel Verschoor van Vrouwen 2, terwijl De Zweef 1 met de Leo Geurtse bokaal naar huis ging. Het was wederom een zeer geslaagde avond met optredens van hoog niveau. Dat alles gelardeerd met de nodige versnaperingen maakte dat iedereen tevreden naar huis ging.

Een bijzondere "act" was het optreden van de Gagelkealtjes die bekend maakten dat Prins Marcel met adjudant Eric het nieuwe carnavalsduo was geworden.

Lees meer

Klein, maar fijn mixtoernooi

10 juni 2018

Mix2018 200Ondanks een steeds meer afgenomen belangstelling was het mixtoernooi 2018 zeker wel een leuke afsluiting van het seizoen. Door middel van Loting werden de teams samengesteld, zodat er best wel klasseverschillen ontstonden. Dat deerde de pret niet en na drie poulewedstrijden was de finale tussen Novicon en Schwarte Verzeringen. Deze laatse ploeg won gemakkelijk. Na afloop bekers, bier en applaus binnen en vrouwenvoetbal buiten.

Lees meer

Gestolen overwinning niet terug naar eigenaar

26 mei 2018

Toneel 200 pxlDe 3 punten die Heino bij De Zweef stal, hoeven niet terug naar de rechtmatige eigenaar. Hoewel De Zweef bij monde van Anton Wennemers met bijstand van huis-advocaat (Zwarte Kip) Charles Rozendal alles uit de kast haalde, was uiteindelijk de Rijdende Rechter onverbiddelijk. De overwinning mag dan door Heino gestolen zijn; deze club hoeft ze punten niet in te leveren in Nijverdal. Dat was de essentie van het jaarlijks toneel bij de Zweef, geïnitieerd zoals altijd door Erik Heuver, die ook voor de teksten zorgde. De kantine zat bomvol en de omzet was hoog, want het was "nogal" warm. Kortom. sfeer genoeg en lachen om grappen van onze coryfeeën. Lees meer

Vrouwen 1 wint playbackshow

14 januari 2018

VR1WINTHet zit er weer op: twee grandioze playbackshows bij De Zweef met mooie winnaars. Het showweekeinde begon met de playbackshow voor de oudste jeugd en senioren. Na een spannende strijd tussen De Zweef 6 en Vrouwen 1 waren het de dames die aan het langste eind trokken. Zij kregen uit handen van Marcel Eilders de Bennie Oldenhofbokaal. Lydian Stegeman reikte de Leo Geurtsebokaaal voor beste groepsplayback uit aan Vrouwen 2 en Lucien Galgenbeld mocht Marco ten Dam de Charles Rozendalbokaal uitreiken voor beste individuele playback. Het was weer een prachtige avond, die begon met een huldiging van alle medewerkers aan en van de show, die dit keer voor de 25ste keer werd gehouden. Voorzitter Erik Heuver dankte hen namens de club en bood de groep een etentje aan.

 

Lees meer