Vrijdag de 13: Voetbalquiz

27 november 2019

VOETBALQUIZ200Natuurlijk laat niemand zich weerhouden door de datum. Misschien brengt die juist wel geluk. Waarbij? Bij een prachtige voetbalquiz die wordt gehouden op vrijdag 13 december. Plaats van handeling is ons clubgebouw. Teams van maximaal zes personen kunnen zich melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voetbalquiz begint om 20.30 uur.

Lees meer

Al begonnen met playback?

08 november 2019

PLAYBACKHet pas november en het lijkt ver weg. Maar voor je het weet is het zover: de PLAYBACKSHOW 2020!!! Al begonnen met het verzinnen van leuke acts en goede muziek (of omgekeerd; dat is beter)??? Op vrijdag 10 januari 's avonds vanaf 19.30 voor A1 en senioren en de dag erna voor onze jeugd. Wordt dit playback-weekeinde in het jaar van ons eeuwfeest de mooiste show ooit? Het is aan jou!!!!

Kaartverkoop Theatershow 100 jaar gestart

01 november 2019

Logo 100 jaar web100 jaar De Zweef
Geniet mee van dit jubileum en bezoek de schitterende Theatershow in ZiNiN. Drie voorstellingen met vermaak, verdriet, een lach en een traan. Meezingen en klappen.
Kaartverkoop vanaf vrijdag 1 november.
Zaterdag 13 juni (15.30 uur) en zondag 14 juni (14.30 en 20.00 uur) speelt De Zweef drie theatervoorstellingen over 100 jaar blauwwit.
Kaartjes voor slechts € 10,- per persoon. Te koop via de webshop van De Zweef (hierboven) of www.webshopdezweef.nl.
Met na afloop de mogelijkheid voor een afzakkertje in het feestelijke clubgebouw aan de Koersendijk. Goedkoop en verschrikkelijk mooi. Ook voor niet-Zwevers!!!

Mixtoernooi op zaterdag is mooi

29 juni 2019

MIX200

Het lijkt een goede gedachte: mixtoernooi en seizoensafsluiting op zaterdagmiddag. In ieder geval was de eerste editie (2019) een succes. Het was eigenlijk iets te heet, maar het spelplezier niet minder. Elke team speelde vijf wedstrijden en uiteindelijk won het "Team Erik Heuver #*@@". Ze staan op de eerste foto. Maar daar ging het niet om. Gezelligheid troef met na afloop een gezamenlijk BBQ. Tussen de wedstrijden door was er buiksjoelen dat ook al door het zelfde team werd gewonnen. Maar daar ging het niet om. Of wel? De winnaar had na afloop twee kratten bier op tafel en dat smaakte best met die warmte. Wie niet geweest is, moet volgend jaar maar komen. Lees meer

Veronica Inside bezocht De Zweef

08 juni 2019

Toneel200Het was dit jaar anders dan voorgaande jaren. Veronica Inside kwam naar ons clubhuis. Een andere zaalindeling. Live-band met prachtige blues. Met de stamgasten van het programma en met lokale gasten. Veel grappen en grollen, filmpjes en een zaal die het wel kon waarderen. Sinus Freie for President! Natuurlijk moest de klussenploeg het ontgelden. Maar ook het vrouwenvoetbal en onze veteranen. En nog veel meer. Met lange tenen zat je niet goed. Er werd flink wat afgelachen door de ruim 100 aanwezigen. Dus dat zat wel goed.

Lees meer