Mixtoernooi op zaterdag is mooi

29 juni 2019

MIX200

Het lijkt een goede gedachte: mixtoernooi en seizoensafsluiting op zaterdagmiddag. In ieder geval was de eerste editie (2019) een succes. Het was eigenlijk iets te heet, maar het spelplezier niet minder. Elke team speelde vijf wedstrijden en uiteindelijk won het "Team Erik Heuver #*@@". Ze staan op de eerste foto. Maar daar ging het niet om. Gezelligheid troef met na afloop een gezamenlijk BBQ. Tussen de wedstrijden door was er buiksjoelen dat ook al door het zelfde team werd gewonnen. Maar daar ging het niet om. Of wel? De winnaar had na afloop twee kratten bier op tafel en dat smaakte best met die warmte. Wie niet geweest is, moet volgend jaar maar komen. Lees meer

Veronica Inside bezocht De Zweef

08 juni 2019

Toneel200Het was dit jaar anders dan voorgaande jaren. Veronica Inside kwam naar ons clubhuis. Een andere zaalindeling. Live-band met prachtige blues. Met de stamgasten van het programma en met lokale gasten. Veel grappen en grollen, filmpjes en een zaal die het wel kon waarderen. Sinus Freie for President! Natuurlijk moest de klussenploeg het ontgelden. Maar ook het vrouwenvoetbal en onze veteranen. En nog veel meer. Met lange tenen zat je niet goed. Er werd flink wat afgelachen door de ruim 100 aanwezigen. Dus dat zat wel goed.

Lees meer

Finale avond Intersport Ramon Zomer 35+ 2018-2019 in teken van goede doelen

27 mei 2019

35200Niet het sportieve element maar goede doelen stonden centraal op slotdag Intersport Ramon Zomer 35+competitie 2018-2019. Dat de Zweef 1 de competitie winnend afsloot was leuk, werd ook gevierd maar belangrijker waren de bijdragen aan twee goede doelen. Vrijdag 24 mei werd de laatste ronde van de Intersport Ramon Zomer 35+ competitie afgewerkt. Drie seizoenen geleden opgestart voor 35+ spelers die af en toe een balletje willen trappen in een wél fanatieke maar bovenal sportieve sfeer. Niet onder het “ juk” van de KNVB maar gewoon onderling afstemmen. Programmaatje in elkaar knutselen, zoveel mogelijk o.b.v. sterkte van de teams, twee wedstrijden van 30 min per avond en uiteraard na afloop de wedstrijden even “evalueren”.

Lees meer

Zaterdag 30 maart: Pubquiz

05 maart 2019

pubquiz1Op zaterdag 30 maart houdt de Vriendenkring weer een van z'n populaire pubquizzen. Vanaf 20.00 uur zal de quizmaster zijn vragen op de deelnemers afvuren. Wil je dit meemaken? Wil je een poging doen de prijzen te pakken? Kom dan naar ons gezellige clubhuis aan de Koersendijk. Wil je zeker weten dat er een plekje voor je is? Meld t je team aan als deelnemer. Een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is genoeg.

Dak eraf aan de Koersendijk

02 maart 2019

C 200Het dak ging er weer af op vrijdag 1 maart. Carnaval bij de Gagelkealtjes. Compleet met Trottwaarband en Raden van Elf uit omliggende plaatsen met dansmariekes en veel leut. Heel wat Zwevers hadden de moeite genomen hun carnavalspak op te zoeken en af te reizen naar de Koersendijk. Rond half tien kwam Prins Marcel met zijn gevolg voor het officiele startsein van de feestelijkheden door het voorlezen van zijn proclamatie en uitreiken van vele medailles. Alaaaaf !! Lees meer