Jury playbackshow kiest ook vóór BREXIT

11 januari 2020

Jeugd200Play200In Engeland is een meerderheid voorstander van de Brexit. De jury van de playbackshow van De Zweef schaarde zich in meerderheid ook achter deze beslissing. De “Moat, Moat, Moat Bennie Oldenhof Bokaal was voor de heren van zondag 3 die de alom bekende John Bercow hadden ingehuurd, die middels herhaalde ingrijpen, “Order!!!” “Order!!!” “Order!!!” een grote groep wereldberoemde artiesten een magistraal optreden liet verzorgen. Winnaar van de Charles Rozendal Bokaal werd dit jaar geen individu maar het duo Mark van Schooten en Marco ten Dam met het nummer La Casa, onderdeel van het optreden van Zaterdag 1. De Leo Geurtse Bokaal ging naar Vrouwen Zo 1 die met de bus door Europa trokken, maar uiteindelijk hun walhalla vonden in een Frans wijnchateau.
De playbackshow voor de jeugd was ook weer als vanouds (zie foto's). Maar liefst 20 teams deden hun best om voor de prijzen in aanmerking te komen. Prins Twan 1 kwam nog langs om alle kinderen uit te nodigen voor het jeugdcarnaval op 14 februari. Nu met 150 foto's bonus.

Lees meer

Gezellige drukte Johan Legtenberg-kaartmarathon

31 december 2019

kaartmarathon thumbOp zaterdag 28 december was er weer het jaarlijks Johan Legtenberg klaverjastoernooi. Na heel lang kaarten werd J. Tuller de winnaar. De tweede prijs was voor Eppo Kleine Staarman en der derde prijs voor Eddy Huis in ’t Veld.
Met een opkomst van 36 kaarters en een toespraak van Lucien Galgenbeld werd er rond 10 uur begonnen met kaarten. Tussen de middag was er een pauze waarvoor Driever een stampotbuffet klaar had gezet. Daarna is er tot een uur of zes door gekaart en kon de uitslag bekend worden gemaakt.
Voor de laagste boom was er een prijs en voor de hoogste boom en voor de nummer laatst en natuurlijk voor de nummers 1,2 en 3. De laagste boom werd gekaart door Y Feenstra en M. Charite dit was er een van 840 punten. De hoogste boom werd gekaart door J. Tuller en W. Hegeman dit was er een van 2646 punten. Na een toespraak en prijsuitreiking van Lucien werd er nog lekker even nagekaart en een biertje gedronken.

24/1 Gooise Vrouwen bingo UITVERKOCHT

29 december 2019

Gooise200Goo1200Ja, het is weer zover. Op vrijdag 24 januari is de jaarlijkse Gooise (vrouwen) bingo. We beginnen om 20.30 uur met de eerste ronde. In totaal zijn er 15 rondes met telkens leuke prijzen. De hoofdprijs is maar liefst t.w.v. € 250,- !! Inloop vanaf 2015 uur. LET OP: ER ZIJN GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR! 

Kaartverkoop Theatershow 100 jaar gestart

01 november 2019

Logo 100 jaar web100 jaar De Zweef
Geniet mee van dit jubileum en bezoek de schitterende Theatershow in ZiNiN. Drie voorstellingen met vermaak, verdriet, een lach en een traan. Meezingen en klappen.
Kaartverkoop vanaf vrijdag 1 november.
Zaterdag 13 juni (15.30 uur) en zondag 14 juni (14.30 en 20.00 uur) speelt De Zweef drie theatervoorstellingen over 100 jaar blauwwit.
Kaartjes voor slechts € 10,- per persoon. Te koop via de webshop van De Zweef (hierboven) of www.webshopdezweef.nl.
Met na afloop de mogelijkheid voor een afzakkertje in het feestelijke clubgebouw aan de Koersendijk. Goedkoop en verschrikkelijk mooi. Ook voor niet-Zwevers!!!

Mixtoernooi op zaterdag is mooi

29 juni 2019

MIX200

Het lijkt een goede gedachte: mixtoernooi en seizoensafsluiting op zaterdagmiddag. In ieder geval was de eerste editie (2019) een succes. Het was eigenlijk iets te heet, maar het spelplezier niet minder. Elke team speelde vijf wedstrijden en uiteindelijk won het "Team Erik Heuver #*@@". Ze staan op de eerste foto. Maar daar ging het niet om. Gezelligheid troef met na afloop een gezamenlijk BBQ. Tussen de wedstrijden door was er buiksjoelen dat ook al door het zelfde team werd gewonnen. Maar daar ging het niet om. Of wel? De winnaar had na afloop twee kratten bier op tafel en dat smaakte best met die warmte. Wie niet geweest is, moet volgend jaar maar komen. Lees meer