Jury playbackshow kiest ook vóór BREXIT

Jeugd200Play200In Engeland is een meerderheid voorstander van de Brexit. De jury van de playbackshow van De Zweef schaarde zich in meerderheid ook achter deze beslissing. De “Moat, Moat, Moat Bennie Oldenhof Bokaal was voor de heren van zondag 3 die de alom bekende John Bercow hadden ingehuurd, die middels herhaalde ingrijpen, “Order!!!” “Order!!!” “Order!!!” een grote groep wereldberoemde artiesten een magistraal optreden liet verzorgen. Winnaar van de Charles Rozendal Bokaal werd dit jaar geen individu maar het duo Mark van Schooten en Marco ten Dam met het nummer La Casa, onderdeel van het optreden van Zaterdag 1. De Leo Geurtse Bokaal ging naar Vrouwen Zo 1 die met de bus door Europa trokken, maar uiteindelijk hun walhalla vonden in een Frans wijnchateau.
De playbackshow voor de jeugd was ook weer als vanouds (zie foto's). Maar liefst 20 teams deden hun best om voor de prijzen in aanmerking te komen. Prins Twan 1 kwam nog langs om alle kinderen uit te nodigen voor het jeugdcarnaval op 14 februari. Nu met 150 foto's bonus.

De alweer 27e Playback Show van onze vereniging was wederom een geweldig succes. In een mudje volle kantine rolde het éne na het andere spektakelstuk over de bühne. Het publiek vergaapt zich aan optredens ondersteund door hightech middelen, beamers, netflix enz. maar ook de “Nie dram’n már ánpak’n” mentaliteit van het platteland die onder het motto “Stikstofterrorisme” middels boerenprotesten voor het voetlicht werd gebracht. Uiteindelijk stond onze geweldige jury voor de welhaast onmogelijke taak de winnaars aan te wijzen. Met perfect sluitende argumentatie en gezien de reactie uit het publiek kon het overgrote deel van de toeschouwers hier mee instemmen.

myFlickr

myFlickr

myFlickr