Vriendenkring stopt met Oktoberfest

08 juni 2018

OktoberHet gaat goed met onze Vriendenkring. Dat bleek tijdens de Algemene Ledenvergadering. Voorzitter Claessen bracht daar het verrassende nieuws dat er vanaf dit seizoen geen Oktoberfset meer is. De belangstelling liep terug, evenals het aantal mensen dat zich verleedde. Ook verplaatsing naar de zondag namiddag bracht niet meer volk op de been. In plaats van het Oktoberfest organiseert de Vriendenkring nu twee Pubquizzen. O ja, en er komt ook nog schieten om de penaltybokaal. Dit onderdeel wordt tezamen met een Summerparty een spetterend begin van het seizoen 2018-2019. Verder blijft het programma qua activiteiten het komende seizoen gelijk, met uitzondering van een extra Bingo aan het begin van het seizoen. Financieel gaat het de Vriendenkring voor de wind, zodat geen contributieverhoging nodig is.

Regen maakt plaats voor paasactiviteiten

01 april 2018

eiMet Pasen was het weer zover: tradities met eieren. En wat zag het er uit 's morgens. Regen, koud, bewolkt en nog meer regen. Dat weerhield mensen ervan naar de Koersendijk te gaan. Wie wel ging (en dat waren er best wat) maakten mee dat het om kwart voor elf droog werd. De tientallen kinderen konden de wei in. Ei zoeken en omruilen voor een mooie bal. Tussendoor een eitje scoren bij de paashaas. Daarna ballonnen oplaten en tijd voor de volgende attractie: eieren gooien. Door een uitgekiende inkoop waren er maar weinig rondes nodig om een schifting te maken tussen gooiers en super-gooiers. Het was weer een gave morgen. Bekijk de foto's! 

Lees meer

Verplaatst!! René's Mannenbingo vrijdag 11 november

28 oktober 2016

René's Mannenbingo is verplaatst van 4 november naar 11 november!

Lees meer

Fietspuzzeltocht Vriendenkring in stralende zon!

05 mei 2016

De jaarlijkse fietspuzzeltocht van de Vriendenkring was weer een groot succes. Voordat de deelnemers konden vertrekken was er gezorgd voor een ontbijt met koffie, thee, melk en jus d'orange. 

Met een goedgevulde maag konden de ca. 85 deelnemers vertrekken aan een perfect uitgezette route van 29 kilometer, die ook nog een in een lekker zonnetje gefietst kon worden. Tijdens de route passeerden de deelnemers Marle, Eelerberg en Hellendoorn. In Lemele was er een mooi pauzemoment waar de Vriendenkring zorgde voor een hapje en een drankje.

Lees meer

Carnaval: de foto's

06 februari 2016

Het zit er weer op; het jaarlijks carnaval van de Galgelkealtjes. En net zoals alle jaren was het weer mooi. Het kwam wat laat op gang, maar toen was het ook niet meer te stoppen. Prins Niek, adjudant Rik en de raad van Elf gingen voor in de polonaise, aangeblazen door de Klepperbloazers en Bart/Marcel. Wie er niet geweest is, zal niet weten wat hij of zij ziet. Kijk maar naar de foto's.

Lees meer