Regen maakt plaats voor paasactiviteiten

01 april 2018

eiMet Pasen was het weer zover: tradities met eieren. En wat zag het er uit 's morgens. Regen, koud, bewolkt en nog meer regen. Dat weerhield mensen ervan naar de Koersendijk te gaan. Wie wel ging (en dat waren er best wat) maakten mee dat het om kwart voor elf droog werd. De tientallen kinderen konden de wei in. Ei zoeken en omruilen voor een mooie bal. Tussendoor een eitje scoren bij de paashaas. Daarna ballonnen oplaten en tijd voor de volgende attractie: eieren gooien. Door een uitgekiende inkoop waren er maar weinig rondes nodig om een schifting te maken tussen gooiers en super-gooiers. Het was weer een gave morgen. Bekijk de foto's! 

Lees meer

Verplaatst!! René's Mannenbingo vrijdag 11 november

28 oktober 2016

René's Mannenbingo is verplaatst van 4 november naar 11 november!

Lees meer

Fietspuzzeltocht Vriendenkring in stralende zon!

05 mei 2016

De jaarlijkse fietspuzzeltocht van de Vriendenkring was weer een groot succes. Voordat de deelnemers konden vertrekken was er gezorgd voor een ontbijt met koffie, thee, melk en jus d'orange. 

Met een goedgevulde maag konden de ca. 85 deelnemers vertrekken aan een perfect uitgezette route van 29 kilometer, die ook nog een in een lekker zonnetje gefietst kon worden. Tijdens de route passeerden de deelnemers Marle, Eelerberg en Hellendoorn. In Lemele was er een mooi pauzemoment waar de Vriendenkring zorgde voor een hapje en een drankje.

Lees meer

Carnaval: de foto's

06 februari 2016

Het zit er weer op; het jaarlijks carnaval van de Galgelkealtjes. En net zoals alle jaren was het weer mooi. Het kwam wat laat op gang, maar toen was het ook niet meer te stoppen. Prins Niek, adjudant Rik en de raad van Elf gingen voor in de polonaise, aangeblazen door de Klepperbloazers en Bart/Marcel. Wie er niet geweest is, zal niet weten wat hij of zij ziet. Kijk maar naar de foto's.

Lees meer

Dadde wint playbackshow

09 januari 2016

Hier zijn de foto's van de playbackshow 2016. De vrijdagavond was voor de senioen, waar 16 teams hun opwachting maakten met heel veel goede playback, maar ook veel lol, knappe decors, gave choreografie, bier, zenuwen en gave acts van uiteraard al onze vrouwenteams en meisjes A1. Maar eigenlijk was alles mooi; te beginnen met een schitterende playback door de Vriendenkring via een schitterende Eppo naar James Bond, Aziatisch eten en heel veel meer. De jury riep uiteindelijk het derde elftal uit als winnaar van de Benny Oldenhofbokaal. De beste playbackact en bijbehorende Leo Geurtsebokaal was voor De Zweef 5 en de Charles Rozendalbokaal voor de beste individuele playback was voor Arjan Siebring.
DVD's van de show zijn te bestellen bij Gerrit ten Dam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten 6 euro.

Lees meer