Technisch beleidsplan jeugd

12 mei 2015

In het Technisch beleidsplan van 2015 staat de organisatiestructuur bij de senioren en jeugd beschreven. Verder het beleid t.a.v. het jeugdvoetbal en de belangrijkste taken van de mensen die daarbij zijn betrokken.  Voor verdere inlichtingen daarover kun je contact opnemen met de Technische Commissie.

Vijf gouden Zweefregels

22 augustus 2009

De Zweef wil de leukste en beste vereniging van Nijverdal zijn. Dit gaat niet vanzelf, maar daar moeten we als spelers, vrijwilligers en ouders/verzorgers samen de schouders onder zetten. Deze gedragscode geeft door middel van de vijf gouden Zweefregels welke uitgangspunten wij als vereniging belangrijk vinden in ons streven naar de leukste en beste vereniging.

Lees meer

Regels over gebruik kleedaccommodatie

31 december 2007

Onze jeugd speelt met veel plezier zijn wedstrijden bij de Zweef. Helaas komt het steeds vaker voor dat na trainingen en wedstrijden de kleedkamers in complete wanorde worden achtergelaten: blikjes/flesjes op de grond, modder tegen de muur en een waterballet op de vloer! Dat is erg frustrerend voor de medewerkers en vrijwilligers die elke dag de kleedkamers schoonmaken.   

Lees meer

Tips voor ouders

20 september 2007

ImageHet nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en ook de eerste misstanden op de velden en langs de lijn zijn alweer gesignaleerd. Gelukkig valt het bij De Zweef allemaal mee, maar dat wil niet zeggen dat we uitsluitend met lieverds te maken hebben. Daarom willen wij ouders en verzorgers een aantal tips meegegeven om het een beetje leuk te houden.  

 

Lees meer

De rol van ouders en verzorgers voor hun jeugd

18 juni 2007

De rol van ouders en verzorgers binnen onze vereniging is groot en belangrijk. In ons clubblad GOAL en tijdens ouderavonden wordt hieraan aandacht besteed. Om nog eens over na te denken, hieronder een aantal gedragsregels die het sporten van uw kind meer dan ten goede komen.

Lees meer