Regels over gebruik kleedaccommodatie

Onze jeugd speelt met veel plezier zijn wedstrijden bij de Zweef. Helaas komt het steeds vaker voor dat na trainingen en wedstrijden de kleedkamers in complete wanorde worden achtergelaten: blikjes/flesjes op de grond, modder tegen de muur en een waterballet op de vloer! Dat is erg frustrerend voor de medewerkers en vrijwilligers die elke dag de kleedkamers schoonmaken.  


Laten we elkaar dit jaar helpen en allemaal onze verantwoordelijkheid nemen in het netjes houden van onze mooie kleedkameraccommodatie. Met ELKAAR zijn we De Zweef!

Leiders en trainers:
· Zorg dat je 10 minuten voor de spelers aanwezig bent om ze op te vangen.

· Zo mogelijk ontvangt 1 leider (bij thuiswedstrijden) de tegenpartij terwijl de andere met het  eigen team naar de kleedkamer gaat.

· De leider die de tegenpartij ontvangt, wijst de kleedkamer en het speelveld aan.

· Zorg ervoor dat elk team in de juiste kleedkamer zit, anders ontstaan er later op de dag problemen.

· Laat de spelers hun kleding zoveel mogelijk direct in de tas doen en deze op de tassenplank zetten en niet op de vloer. Pupillenteams dienen op wedstrijddagen vanaf maart 2015 de tassen in het rek op de gang te plaatsen.

· Zorg dat bij toerbeurt 1 of 2 spelers de kleedkamer zo netjes mogelijk achterlaten en controleer dit ook bij de tegenpartij. Neem de regels t.a.v. het schoonmaken door met de spelers.

· Maak je spelers er op attent dat ze voor en na wedstrijden de voetbaltassen in het tassenrek bij de ingang van het clubgebouw zetten.

Spelers:
·
Spelers moeten de kleedkamer na de wedstrijd en training (in samenwerking met de trainer/leider) netjes achterlaten.

· Douchen na trainingen en wedstrijden is verplicht. Het dragen van slippers in de douches ook i.v.m. hygiëne.

· Spelers moeten zuinig omspringen met de materialen en accommodatie van De Zweef.

Ouders/leiders/trainers/spelers:
· Sociale controle: signaleren van misstanden en de desbetreffende spelers hier op aanspreken of doorgeven aan het wedstrijdsecretariaat in de kantine.

Regels t.a.v. het schoonmaken van kleedkamers:
Kleedkamers moeten na afloop van training en wedstrijd worden opgeruimd. Losse rommel (drinkflesjes e.d.) in de prullenbak. Bagger opvegen en in de pullenbak. Met de trekker water en modder richting grote putten in de gang. NIET IN DE DOUCHES VEGEN, want dan is het riool binnen de kortste keren verstopt. Het handigst is, dat degene die het laatste klaar is, opruimt.    

Allen een sportief en succesvol seizoen toegewenst!

Jeugdcommissie RKSV De Zweef