Jonge scheidsrechters fluiten eerste wedstrijd!

ImageOnlangs hebben we jullie via de website geïnformeerd dat er twee jonge scheidsrechters een certificaat pupillenscheidsrechter uit handen van Erik Braamhaar hebben ontvangen. Kaj Zwakenberg en Daniel de Vries (beiden spelend in De Zweef D3) hebben op zaterdag 27 maart jl. hun eerste wedstrijd gefloten. Kaj nam de wedstrijd De Zweef F5 – Wijhe ’92 F7 voor zijn rekening en Daniel floot de wedstrijd De Zweef F3 – Rohda Raalte F10.

 


Onlangs hebben we jullie via de website geïnformeerd dat er twee jonge scheidsrechters een certificaat pupillenscheidsrechter uit handen van Erik Braamhaar hebben ontvangen. Kaj Zwakenberg en Daniel de Vries (beiden spelend in De Zweef D3) hebben op zaterdag 27 maart jl. hun eerste wedstrijd gefloten. Kaj nam de wedstrijd De Zweef F5 – Wijhe ’92 F7 voor zijn rekening en Daniel floot de wedstrijd De Zweef F3 – Rohda Raalte F10.

De leiders en trainers van zowel de Zweefteams als de tegenstanders waren zeer te spreken over het optreden van de jonge fluitisten. Ook de jongens zelf hadden een goed gevoel aan de wedstrijd over gehouden en willen het fluiten graag een vervolg geven.

Voor, tijdens en na de wedstrijd was er - naast de trotse ouders - ook een begeleider aanwezig. Kevin Tibbe heeft als officieel KNVB-scheidsrechter (en lid SNO) de jongens van de nodige tips voorzien en de wedstrijd geëvalueerd.

Langs deze weg wensen we Kaj en Daniel voor de toekomst allereerst veel voetbalplezier en natuurlijk veel succes met het fluiten van wedstrijden!

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in het fluiten van (jeugd)wedstrijden geef dit dan door aan je leider, trainer of iemand van de jeugdcommissie. 

De jeugdcommissie 

        Image

        Image

        Image

        Image

        Image