Waardering voor pupillenscheidsrechters in de week van de scheidsrechter!

Op zaterdag 10 oktober zijn onze pupillenscheidsrechters door de jeugdcommissie in het zonnetje gezet. Aanleiding was de landelijke Week van de Scheidsrechter die van 3 t/m 11 oktober werd gehouden. Het uitspreken van waardering staat daarin centraal, want juist de scheidsrechters maken het mede mogelijk dat al die voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Mike Gescher, Liam Hilberink, Stef ter Halle, Jort Preuter, Damian Meenhuis, Gijs Hommes en Sander Kapteijn nogmaals bedankt.

De Zweef is hartstikke blij met de zeven jongens die met regelmaat een E- of F-wedstrijd fluiten en dat mag best eens voor het voetlicht gebracht worden. Nadat de jongens (zelf actief in de D- en C-jeugd) vorig seizoen de kennismakingscursus van scheidsrechtersvereniging Nijverdal en omstreken (S.N.O) hebben gevolgd, wordt er nog steeds met veel plezier gefloten. Ze nemen leiders en ouders een taak uit handen, en geven onze jongste spelertjes al het goede voorbeeld. Bovendien steek je als voetballer ook nog wat van het fluiten op en krijg je meer begrip voor de soms lastige taak van scheidsrechter.

Van scheidsrechters kun je er nooit genoeg hebben. Wie het leuk lijkt om eens een wedstrijdje te fluiten bij de jeugd, of zelfs een cursus te doen, kan zich altijd melden bij iemand van de jeugdcommissie of bestuur.

Deze week hebben dus onze pupillenscheidsrechters een kleine blijk van waardering ontvangen. Mike Gescher, Liam Hilberink, Stef ter Halle, Jort Preuter, Damian Meenhuis, Gijs Hommes en Sander Kapteijn nogmaals bedankt. We hopen dat jullie nog lang plezier hebben in het fluiten. Uiteraard zeggen we ook 'Bedankt scheids!' tegen al die andere (club)scheidsrechters, seniorenspelers en leiders en ouders die onze jeugdwedstrijden in goede banen leiden!


Stef ter Halle


Mike Gescher


Liam Hilberink


De Zweef E6 bedankt scheidsrechter Stef 


Een bedankje namens ME1 voor Mike


Gijs Hommes