Scheidsrechters halen diploma!

ImageMaar liefst 4 clubscheidsrechters hebben deel genomen aan een KNVB-cursus voor scheidsrechters, en .... ze zijn geslaagd!

Als scheidsrechter leid je de wedstrijd in goede banen. Jij kent de regels als geen ander. En je zorgt ervoor dat iedereen ze naleeft. Op het moment dat, dat niet gebeurt, grijp je zelfverzekerd in. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. En kunnen spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.
Om gehoor te geven aan het bovenstaande hebben maar liefst 4 clubscheidsrechters deel genomen aan een KNVB-cursus voor scheidsrechters, en .... ze zijn geslaagd! We willen Theo Broens, Kevin Tibbe, Arnold Hiddink en Bram Ruiter langs deze weg van harte feliciteren met het behalen van het diploma!
Theo, Kevin en Arnold hebben deelgenomen aan de Basis Opleiding Scheidsrechter.  Dit betekent dat zij in 7 praktijkbijeenkomsten de kneepjes van het vak hebben geleerd: voetbalspelregels, organisatie en administratie, blessurepreventie en het leiding geven aan voetballers waren enkele onderdelen die voorbij kwamen. Met een spelregeltoets en een examen strafrapport is de cursus met goed gevolg afgesloten!
De benjamin van het gezelschap Bram Ruiter heeft deelgenomen aan de cursus pupillenscheidsrechter. Deze cursus is bestemd voor jongeren die binnen de eigen vereniging wedstrijden van pupillen willen gaan leiden. De cursus richt zich op het leiden van E- en F-pupillen. Ook Bram heeft de cursus keurig afgesloten en kan vol zelfvertrouwen zaterdags het veld op stappen.
We hopen Theo, Kevin, Arnold en Bram nog vele jaren binnen de krijtlijnen tegen te komen! Jongens bedankt en gefeliciteerd!

Jeugdcommissie rksv de Zweef