Trainingsschema per 6 april (avondklok 22.00 uur)

Met ingang van dinsdag 6 april gaan we zoveel mogelijk terug naar het oorspronkelijk trainingsschema zoals dat aan het begin van dit seizoen is vastgesteld. In verband met de avondklok vanaf 22.00 uur zijn er een aantal kleine aanpassingen gedaan, waarbij op sommige momenten enige overlap tussen trainingen van teams zit. Het belangrijkste verzoek hierbij is om rekening met elkaar te houden! Doe bijvoorbeeld de warming-up op een vrije strook en laat het andere team de training afmaken, etc. 

TRAININGSSCHEMA VANAF 6 APRIL (laatste update: 5-4-2021, 16.00 uur)
Voor JO8-1 t/m JO8-4, JO9-1 t/m JO9-4 en JO10-1 t/m JO10-4 geldt dat zij niet trainen op donderdag 8 april. Zij starten m.i.v. 12 april volgens dit schema.

Om 21.45 uur gaat alle verlichting automatisch uit, iedereen verlaat dus voor die tijd het sportpark.


In het kort nog even de meest actuele stand van zaken op het gebied van corona bij onze vereniging:

1- Voor jeugdspelers zijn alleen trainingen en wedstrijden onderling (met teams van eigen club) toegestaan.

2- Sinds 3 maart mogen ook senioren tot 27 jaar weer samen buiten sporten. Spelers boven de 27 jaar mogen per 16 maart trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.

3- Naast de sportkantine zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

4- Het sportpark is voorlopig alleen toegankelijk voor spelers, trainers, leiders, kaderleden, bestuurders en toezichthouders. 

 

We vragen jullie kennis te nemen van de volgende aandachtspunten:

  • Alle landelijke en RIVM regels blijven uiteraard onverkort van toepassing op ons sportpark.
  • Er is geen publiek én er zijn geen ouders welkom bij jeugdtrainingen en onderlinge wedstrijden!
  • Als er in de nabijheid van een (jeugd)speler corona is geconstateerd, geldt dat naast de (jeugd)speler ook gezinsleden 10 dagen niet welkom zijn op het sportpark. Indien na dag 5 een negatieve coronatest is gedaan kan er wel weer gesport worden.
  • Breng je jouw kind naar de training of onderlinge wedstrijd, zet hem/haar dan af bij de ingang van het sportpark en haal het kind na afloop daar weer op. Blijf niet wachten op de parkeerplaats.
  • Sportpark Gagelman is voorlopig alleen nog toegankelijk voor spelers, trainers, leiders, kaderleden, bestuursleden en toezichthouders.
  • Spelers komen vlak voor de training of wedstrijd naar het sportpark en gaan na de training of wedstrijd direct naar huis en gaan niet kijken bij andere wedstrijden.

Daarnaast blijven de volgende regels gelden.

GEBRUIK KLEEDKAMERS

Kleedkamers en douches blijven tot nader order gesloten. De toiletten mogen alleen bij grote uitzondering worden gebruikt.

KANTINE

De horeca in de kantine blijft gesloten en er begeven zich geen toeschouwers/publiek in de kantine. Het clubgebouw kan wel gebruikt blijven worden voor verenigingsactiviteiten die ondersteunend zijn aan het voetbal. Denk hierbij aan het wedstrijdsecretariaat, bestuurskamer en commissie overleg. Daarnaast blijven activiteiten zoals Aveleijn, etc. toegestaan. Uiteraard gelden daarbij de algemene coronamaatregelen m.b.t. het aantal toegestane personen in binnenruimtes.

MATERIAALGEBRUIK

De materiaalkasten met ballen, markeringshoedjes en hesjes zijn voor alle jeugdteams beschikbaar. Wel zijn alle bidons uit de kasten gehaald. Spelers dienen desgewenst voor een eigen drinkfles te zorgen. Aan juniorentrainers het dringende verzoek na iedere training de hesjes te wassen. 

We rekenen op ieders medewerking!

Bestuur RKSV De Zweef


EXTERNE LINKS