Gewijzigd trainingsrooster 2018-2019

Er is een nieuw trainingsrooster! Nu ook het kunstgrasveld van vv DES gereed is, en met de overige ervaringen in de voorbije weken, is er een nieuwe situatie ontstaan. Met ingang van maandag 19 november kunnen we daarom overgaan naar het definitieve trainingsrooster. 

Let op! In de komende periode wordt nog het lichtplan op het sportpark aangepast. De eerste dagen zal er daarom sprake zijn van een automatische in- en uitschakeling van de veldverlichting op veld 6. Zodra de nieuwe gebruikssituatie gereed is volgt nadere berichtgeving. Laatste update: zaterdag 17 november

De aanleg van kunstgras betekent dat ook de nummering van de velden op sportpark Gagelman gewijzigd is. Zie de afbeelding onderaan dit artikel voor de gewijzigde plattegrond. Belangrijk is dat de velden 3 en 5 (oude velden C en D) nu wedstrijdvelden zijn. Dit houdt in dat hier dus niet op getraind mag worden!

Er is bij de totstandkoming van het rooster geprobeerd zoveel als mogelijk met iedereen rekening te houden. 

We willen jullie er nogmaals op wijzen dat het van groot belang is dat na gebruik alle trainingsdoelen van de velden worden gehaald. Bij veld 6 is hiervoor naast de tribune aan weerszijden ruimte gecreëerd.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn volgt er een update.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Technische Commissie RKSV De Zweef, 17 november 2018


In het schema hieronder (of KLIK HIER) zien jullie wanneer welk team van De Zweef traint en is ook een kleedkamerindeling bijgevoegd.