Senioren

Wat is er heerlijker om op zondagmorgen of –middag een lekker potje te voetballen met je vrienden of vriendinnen? Op gras of kunstgras; het maakt niet uit. Je bent lekker in de uitenlucht en bent negentig minuten actief bezig met de sport die je graag doet.
Bij De Zweef is er seniorenvoetbal in de reguliere competitie van de KNVB. Op een groot veld 11 tegen 11 en op een half veld 7 tegen 7 voor 45+ spelers; waardoor je nog langer ontspannen kan genieten van voetbal.
Het eerste mannenteam van De Zweef speelt al jaren op het niveau top 2e klasse of 1e klasse. We hebben een vaste enthousiaste supportersschare die ook naar uitwedstrijden meereizen. Vaak staan er meer Nijverdallers aan de kant bij een uitwedstrijd dan supporters van de tegenstander.
Natuurlijk hebben we bij De Zweef ook meisjes- en vouwenvoetbal. De snelst-groeiende sport heeft onze vereniging al lang geleden aangedaan. Een groot deel van de jeugd bestaat uit enthousiaste meiden die ofwel in speciale meisjesteams of met jongens in de competitie spelen.
Op zondag staan de vrouwen seniorenteams 1 en 2 hun “vrouwtje”. Het eerste vrouwenteam van De Zweef speelt op het hoogste niveau binnen onze gemeente. De teams kunnen rekenen op faciliteiten die er ook zijn voor de senioren mannen.