Technisch beleidsplan

12 mei 2015

In het Technisch beleidsplan van 2015 staat de organisatiestructuur bij de senioren en jeugd beschreven. Verder het beleid t.a.v. het voetbal en de belangrijkste taken van de mensen die daarbij zijn betrokken.  Voor verdere inlichtingen daarover kun je contact opnemen met de Technische Commissie.

Vijf gouden Zweefregels

22 augustus 2009
De Zweef wil de leukste en beste vereniging van Nijverdal zijn. Dit gaat niet vanzelf, maar daar moeten we als spelers, vrijwilligers en ouders/verzorgers samen de schouders onder zetten. Deze gedragscode geeft door middel van de vijf gouden Zweefregels welke uitgangspunten wij als vereniging belangrijk vinden in ons streven naar de leukste en beste vereniging.  Lees meer

Instructie voor leiders en trainers

29 augustus 2007

Bij De Zweef kennen we allerlei afspraken en regels rond wedstrijden en trainingen. We gaan er vanuit dat iedereen die wel kent. Dat betekent echter ook dat we nieuwe mensen duidelijk moeten maken wat die afspraken en regels zijn. Worden die nageleefd, dan hebben we het allemaal een stuk makkelijker Lang niet alle zaken hieronder vallen onder verantwoordelijkheid van de trainer. Het is wel goed dat je ze kent.

Lees meer