De kurk waarop we drijven

Vrijwilligers vormen de kurk waarop de vereniging drijft. Zonder vrijwilligers geen voetbal, geen training, geen leiding, geen gezellig clubgebouw, geen bestuur. Niets.

Bij onze vereniging zijn zo´n 280 vrijwilligers actief en nog is het niet genoeg. Op vele plaatsen zijn nog mensen nodig. Een leider voor een pupillenelftal. Iemand die een uurtje in de week de jeugd wil trainen. Bestuursleden in hoofdbestuur en commissies. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Een ex-voorzitter heeft bij zijn aantreden het idee gelanceerd om met een paar mensen meer één klus op de schouders te nemen. Dan kun je ook eens een zaterdag vrij nemen. Leuk idee voor vutters, opa´s en natuurlijk ook voor de jongere leden van de club. Meld je aan! Het is hard nodig!

Er is een speciaal vrijwilligersbeleid, dat erop gericht is vrijwilligers te behouden en nieuwe te krijgen. Ook is er een functieboek waarin alle functies anno 2007 staan beschreven.