Enter 5 - De Zweef 10 (1-11)

Van oudsher heerst er een grote rivaliteit tussen beide verenigingen (met dank aan de Siero' s). Voor degenen die niet weten waar Enter ligt, nou het ligt midden in een weiland en de mensen daar slapen allemaal in vierkante bedden ( kunnen ze ' s nachts ook dwars liggen ). Voor de wedstrijd had onze grote Enterse voetbalvriend al een behoorlijke grote bek. Dit werd genadeloos afgestraft door onze buitenlandse aankoop uit de Antillen Toone. Hij noteerde de 1- 0 en vannaf dat moment kregen onze Enterde vrienden een potje voetballes. Ik weet zeker dat er een heleboel niet hebben geslapen, of de boederij moeten hebben verkopen. Helaas wist onze keeper Eddy th Eagle weer niet de nul te houden, dit is tot nu toe nog het enigiste minpunje in onze goed geolide voetbal machine. Boze tongen beweren dat we met de kerst al kampioen zijn. Ik persoonlijk denk dat ze daar nog wel eens gelijk in kunnen hebben.