BWO1 - De Zweef 1 (1-3)

BWO2001De Zweef won bij de hekkensluiter, die alles nog verloren had. Het ging moeizaam maar uiteindelijk wel verdiend. Over het eerste half uur valt niet veel te vermelden. Een optisch beter BWO. Kansen waren er niet voor beide teams. De eerste goede kans was voor de gastheren na 30 minuten. Maar Michel Dikkers redde goed met de voeten op de inzet.


Een minuut later viel de 0-1 uit het niets. Een aanval over rechts met een voorzet vanaf de achterlijn werd uiteindelijk na vier keer schieten een prijs. Sven Dikkers was degene die de trekker overhaalde. In de 49e minuut kwam De Zweef op 0-2. Een doeltrap werd door de keeper van BWO naar de laatste man gespeeld. Diens terugspeelbal was tekort. Sven wist wel raad met fit cadeautje. Zeven minuten later bracht BWO de spanning terug in de wedstrijd. Een ongelukkige botsing in de zestien en een penalty voor BWO. 1-2.
In de 67e minuut kreeg Jacco ten Hove geel voor commentaar op de leiding. Drie minuten later werd hij gewisseld voor Daniel Tole. Maar dat zal niet de reden zijn geweest.
Drie minuten later volgde een goede aanval over links. Jesper Middelkamp werd aangespeeld in de zestien. Controleerde de bal en gaf af op Tom Heuver. Zijn schot ging net over. Twee minuten later kwam Marco ten Dam in het veld voor Anthony Wennemers. Tien minuten voor tijd had Marc Nieboer een kans om de wedstrijd te beslissen. Na een aanval over links gaf Marco een voorzet aan Marc. Zijn schot werd in twee keer gepakt door de keeper. Twee minuten later leek de gelijkmaker te komen. Een voorzet van rechts leek bij de tweede paal voor het intikken. De speler van BWO miste gelukkig voor ons. Drie minuten voor tijd gooide Jesper alsnog de wedstrijd in het slot. Een voorzet van Sven kwam tussen de keeper, een verdediger en Jesper terecht. Uiteindelijk ging Jesper als lachende derde met de bal aan de haal. In de laatste minuut kwam Joey Knobben in het veld voor Jesper. Een vrije trap in blessuretijd werd net over de lat geschoten door Sven. Maar dat was voor de statistieken. Drie punten, dat is wat telt.

myFlickr