Vr 1 De Zweef ten onder tegen Vr 2 't Zand (2-4)

Vr1200Ons eerste Vrouwenteam is er (nog) niet in geslaagd degradatie te ontlopen. Thuis bleek 't Zand VR2 uit Tilburg te sterk. De gasten waren vanaf het begin sterker; vooral in de duels. De Zweef moest het hebben van het collectief en de vrouwen van 't Zand hadden een paar individuele krachtpatsers in de ploeg die de verdediging de nodige hoofdbrekens kostten. 't Zand kwam op 0-1, maar De Zweef maakte in de vijf minuten daarna twee goals, zodat het team met 2-1 de rust in ging. Na rust hetzelfde beeld, waarbij De Zweef het gemis van een handvol basisspeelsters duidelijk voelde. De krachten vloeiden weg en 't Zand kon met drie goals de wedstrijd naar zich toe trekken: 2-4.  De Zweef krijgt nog een nieuwe kans tegen de vrouwen van Limmen. Dat is volgende week zondag. Wordt die wedstrijd gewonnen, is er 24 juni nog een finale. Kunnen de vrouwen zich nog twee maal opladen? We zullen het zien.