Clubtenue / reserveshirts

Ons clubtenue is als volgt:
Shirt: Blauw met witte kraag en witte manchetten Merk Hummel "London"
Broek: wit
Kousen: Blauw met logo De Zweef

Hieronder de regeling als de tegenstander (ongeveer) dezelfde kleuren draagt.

ImageOvereenkomstig de reglementaire bepalingen, moet in het gehele amateurvoetbal de thuisspelende vereniging zorgen voor reserveshirts indien naar het oordeel van de scheidsrechter de wedstrijdkleding van beide partijen te weinig verschilt. Voor de eerste elftallen mannen en vrouwen senioren (veld en zaal) geldt dat het bezoekende team voor reservekleding moet zorgen. 

Voor alle overige elftallen/teams geldt dus de regeling dat de thuisspelende vereniging voor andere wedstrijdkleding moet zorgen. Ook in competities seniorenvoetbal dames en heren waar 1e elftallen zijn ingedeeld bij reserve elftallen/teams, geldt dat de thuisspelende vereniging voor de reservekleding moet zorgen.

Bij jeugdwedstrijden draagt het jeugdbestuur hier de zorg voor. Over het algemeen staan deze al klaar in het wedstrijdsecretariaat. Wel dienen deze na afloop van de wedstrijd weer met het juiste aantal geleende reserveshirts ingeleverd te worden in het wedstrijdsecretariaat.

Bij seniorenwedstrijden draagt de senioren commissie hier de zorg voor. De leiders van desbetreffende elftallen dienen er zelf zorg voor te dragen dat 't goede aantal shirts op dezelfde dag van gebruik bij de wasvrouw gebracht wordt.

 

We zijn in de loop der jaren al enige geleende shirts kwijtgeraakt. Dus kijk goed in je tas, of er niet per ongeluk een shirt van De Zweef  bij jou in de tas terechtgekomen is.Het adres waar de vuile shirts beracht kunnen worden is: Minie Smit, Potgieterstraat 53  Nijverdal.