Werk mee aan boek 100 jaar De Zweef

Op 15 juni 2020 bestaan we 100 jaar. Dat duurt nog lang, maar ook weer niet. Zoals bekend, is Jan-Pieter van Vree bezig met het maken van een boek. Het leuke is om zoveel mogelijk mensen aan het woord te laten. Hij heeft daarom een kleine vragenlijst opgesteld, die aan jullie wordt voorgelegd. Het zijn vragen naar ieders persoonlijke ervaringen bij De Zweef. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk mensen dus ook ouders van jeugdleden) de lijst (geheel of gedeeltelijk) invult. met de vakantie voor de deur en even geen voetbal, moet er toch een momentje zijn om de lijst in te vullen. Leuke stukjes komen uiteindelijk in het boek terecht. Wil je graag onderdeel uitmaken van het standbeeld dat we aan het maken zijn? Vul dan de lijst in. Heb je een mooi verhaal dat je kwijt wilt? Mail het!

sparen

vragenlijst

Doe mee aan het boek "100 jaar De Zweef".  Vul daarom de vragenlijst in. Met sommigen van jullie heb ik al een gesprekje gehad en met anderen gaat dat nog komen. Ik wil echter proberen om van zoveel mogelijk Zwevers antwoorden te krijgen op onderstaande vragen. Het kan zijn dat we af en toe een ingevulde lijst gaan publiceren als “opwarmer” voor het 100-jarig bestaan. 

Het kan zijn dat jouw antwoorden aanleiding zijn voor nadere vragen. In dat geval neem ik nader contact met je op. Ik heb de lijst eerder gestuurd aan alle Zwevers die ik in mijn adresboek heb staan. Het staat iedereen volledig vrij deze lijst te kopiëren en aan elke andere Zwever toe te sturen. Bv. aan je vader of moeder die geen internet heeft, maar wel leuke dingen kan vertellen, maar ook aan collega’s bij andere teams enz. Je kunt de lijst ook printen en aan je ouders. Opa. Oma, ooms, tantes e.d. geven om in te vullen.

 

De ingevulde lijst kun je aan mij mailen. Lukt dat niet, leg dan een geprinte versie in een envelop achter de bar, dan komt-ie vanzelf bij mij terecht.

Groeten,

Jan-Pieter van Vree

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.