Rabobank Clubkas Campagne: Nog 1 dag stemmen!!!

 

Rabo LogoVorig jaar begon de Rabobank met een nieuwe manier van sponsoring. Door stemmen uit te brengen op je favoriete club, krijgt die club sponsorgeld van de bank. De Zweef heeft vorig jaar een flink bedrag ontvangen. Daarom doet ook dit jaar De Zweef weer mee aan deze Rabobank Clubkas Campagne.Van 1 mei tot en met 21 mei barst het stemmen los voor de Rabobank Clubkas Campagne. Vorig jaar zat onze club bij de top 5 van verenigingen met het meeste geld. We hopen dat Rabobank-leden ook dit jaar weer stemmen voor De Zweef!! Ga met je code snel naar de stemsite en breng je drie stemmen uit.

 

Alle klanten die bij Rabobank Noord en West Twente bankieren en 12 jaar en ouder zijn, krijgen van de bank een persoonlijke stemcode. Klanten waarvan zij het e-mailadres weten, krijgen de stemcode per e-mail op dinsdag 1 mei. De overige klanten krijgen de stemcode via een opvallende stemkaart per post op of rond 1 mei.

Drie stemmen
Elke klant krijgt drie stemmen. Van deze stemmen mogen er maximaal twee op dezelfde club worden uitgebracht. Ook de derde stem moet verplicht worden uitgebracht om het stemmen definitief te maken. Stemmen kan alleen online, via een speciale stemsite. Deze is ook per smartphone toegankelijk. Klanten die niet zelf online kunnen stemmen mogen met hun stemkaart naar één van de kantoren van de bank komen. De medewerkers helpen graag met het uitbrengen van de stemmen.

In de Finaleweek, van maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni, volgt de uitslag! Uiterlijk vrijdag 1 juni om 10.00 uur maakt de bank de uitslag bekend op de site www.rabobank.nl/nwt.

RABO header

https://www.clubkascampagne.nl/nwt/clubkascampagne