Jeugdtrainers selectieteams verlengen contracten 2019-2020

voetbal1De afgelopen maanden heeft de Technische Commissie diverse gesprekken gevoerd om de trainersstaf voor het volgende seizoen 2019-2020 samen te stellen. We zijn verheugd te kunnen melden dat we de contracten met Dennis Keser , Jurgen Beuwer, Pim Weijers , Hermen van Nijen en Roy Luttenberg met één jaar hebben verlengd. Jim Bolink (nu nog trainer JO15-1) heeft aangegeven trainer te worden bij DOS’37 JO17-1. We wensen hem veel su cces met deze nieuwe uitdaging.

 

Dennis Keser gaat ook volgend seizoen onze talentvolle JO19-1 junioren trainen. Dennis is inmiddels een trainer met veel ervaring in het jeugdvoetbal en een trainer met een gezonde ambitie om zich verder te blijven ontwikkelen. Wij zijn blij dat hij dit bij R.K.S.V. De Zweef ook volgend seizoen wil blijven doen.
Naast zijn tactisch en technisch inzicht is zijn kracht een echte teambuilder te zijn. Verder kijken dan alleen je eigen team is een belangrijke voorwaarde om te kunnen slagen.

Jurgen Beuwer gaat ook het volgende seizoen het trainerschap van JO17-1 op zich nemen. Hij Jurgen toont een enorme betrokkenheid binnen de vereniging en denkt en helpt mee waar hij kan. Nadat hij onze JO17-1 heeft geholpen met het promoveren naar de promotie klasse waar dit team op dit moment naar behoren presteert. Ook voor Jurgen geldt dat hij het belangrijk vindt om verder te kijken dan zijn eigen team. Wij zijn daarom ook blij en trots dat wij Jurgen kunnen behouden als trainer voor onze vereniging.

Pim Weijers gaat ook het volgende seizoen in als trainer van de JO15-1. Pim heeft JO15-1 ook dit seizoen onder zijn hoede samen met Jim Bolink en we zien dat zij het na behoren doen en serieus en gedreven met hun vak om gaan. We hebben besloten om Pim op eigen benen een kans te geven om zich verder te ontwikkelen bij onze verening. We zijn daarom ook trots en blij om te melden dat Pim behouden blijft voor onze vereniging en willen hem veel succes wensen voor het komende seizoen. Daarnaast heeft Jim Bolink heeft aangegeven om volgend jaar het trainerschap bij DOS’37 op te pakken als trainer van de JO17-1.

Hermen van Nijen loopt inmiddels alweer heel wat jaren mee bij onze vereniging en heeft diverse lichtingen getraind, Hermen gaat voor het komende seizoen wederom onze JO13-1 onder zijn hoede nemen. Tevens volgt Hermen momenteel de cursus UEFA B en gaat deze hoogst waarschijnlijk met succes afronden, we wensen hem hierbij veel succes. Hermen is een echte opleidingstrainer en erg gedreven die van absolute waarde is voor onze verening. Ook wij wensen Hermen veel succes voor het komende seizoen 2019-2020.

Ook zijn we blij u te melden dat Roy Luttenberg het komende seizoen als hoofdtrainer actief is van de JO7 t/m JO11, Roy zal zich hoofdzakelijk bezig houden met de selectieteams in deze leeftijdscategorieën en ondersteuning bieden aan de breedtesport teams. Ook Roy is een echte opleidingstrainer die zijn vak met veel passie en gedrevenheid uitvoert en er ontzettend veel plezier in heeft. We willen hem veel succes wensen voor het komende seizoen 2019-2020.

De Technische Commissie streeft er naar om voor de verschillende teams passende en gediplomeerde trainers te vinden. Hierboven staan nu de standaard teams van de jongens benoemd; vanaf nu zal de technische commissie natuurlijk de focus leggen op de andere meiden- en jongens teams voor het vinden van passende trainers.