Staf voor nieuwe Za1 helemaal rond

DemisNiekRickDe technische commissie heeft de hele staf voor het nieuwe zaterdag 1 rond. Eerst al werd Rutger Wijkman de nieuwe trainer. Hij krijgt hulp van Demis Galgenbeld. Die gaat als assistent-trainer Rutger bijstaan tijdens de trainingen en op de wedstrijddagen. Als ervaren trainer en echte “people-manager” zal hij perfect passen bij de samensmelting van de twee standaard-teams (zo1 en za1). Demis keert na enkele jaren weer terug op het oude nest. In zijn laatste jaar als trainer van het dadde behaalde hij nog het kampioenschap.
Naast Demis is de tc erin geslaagd Niek Heuver aan te trekken als assistent-scheidsrechter. Deze functie vervult hij al een aantal jaren bij verschillende teams. Het laatst bij zaterdag 1. De staf voor het nieuwe team wordt gecomplementeerd met Rick Ruis. Ook geen onbekende want als leider van diverse jeugd- en seniorenteams (waaronder ’t dadde) heeft hij zijn sporen dik verdiend.
Bestuur en tc brengen hierbij hartelijke dank aan Dennis Keser, Jeroen Spijkerman, Jeffrey Jannink, Henk Harmeling en Maikel van Munster voor hun rol en bijdrage aan respectievelijk zondag 1 en zaterdag 1. Hopelijk komen we deze mannen -in welke rol dan ook- nog vaak tegen op ons sportpark.