STEM VOOR Rabo ClubSupport; bezorg De Zweef “gratis geld”

RABO A5 WEB200Ook dit jaar houdt de Rabobank de actie ClubSupport. Dat betekent dat elk lid van de bank stemmen mag uitbrengen op verenigingen of stichtingen die hij of zij graag financieel wil steunen. Let op: je kunt alleen meedoen als je lid bent van de bank. Dat is meer dan alleen het hebben van een rekening. Lid worden gaat heel simpel als je je aanmeldt bij de bank. Door in te loggen in de app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
Je kunt stemmen van 5 tot 25 oktober. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Een echt Zweeflid brengt dus 2 stemmen uit op voetbalvereniging De Zweef en 2 stemmen op de Stichting 100 jaar De Zweef. De vijfde stem kan bv. naar de Zonnebloem.

Zie ook de beslisboom (hoe moet het).

 Handig om te weten:

  • Alleen een Rabo-lid kan stemmen (en klant zijn is iets anders dan lid)
  • Elke Rabo-klant kan lid worden
  • Een lidmaatschap is gratis
  • Een lidmaatschap kun je zelf regelen via de Rabo App of Rabo Internetbankieren
  • Nadat je lid bent geworden, kun je direct stemmen
  • Stemmen kan via de Rabo App of Internetbankieren (ga naar Zelf Regelen en dan naar Lidmaatschap) 
  • Elk lid heeft 5 stemmen, waarvan max. 2 op dezelfde club kunnen worden uitgebracht

Alternatieve stemroute

En hoe zit het dan met de ouderen en anderen die niet bankieren via internet? Voor die doelgroep is er een alternatieve stemroute. Bel in dat geval naar (0546) 83 88 00 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kunnen we alsnog een stemcode regelen.

Zie ook de beslisboom (hoe moet het).