Uitnodiging voor Algemene Ledenvergadering

BestuursmededelingenAan de leden,

Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering, die gehouden zal worden op maandag 26 oktober 2020. De vergadering start om 20:00 uur. In verband met de landelijk geldende corona-maatregelen, zal de vergadering digitaal worden gehouden. De agenda, inclusief het verslag van de secretaris kunt u hier downloaden.

Vooraf zult u in staat gesteld worden uw vragen te stellen over de onderwerpen die op de agenda staan. U kunt uw vragen stellen door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij verzoeken u uw vragen uiterlijk maandag 19 oktober te stellen. De vragen zullen tijdens de vergadering worden beantwoord.

 

Het financiële jaarverslag, het verslag van het accountantskantoor, de balans, de staat van baten en lasten en de begroting zijn vooraf in te zien. Datzelfde geldt voor de notulen van de vorige vergadering. Deze stukken zijn in te zien op woensdag 21 en donderdag 22 oktober tussen 20:00 en 21:00 in het clubgebouw (meld uw komst vooraf aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Eventuele vragen over deze stukken zullen op die dagen worden beantwoord.

 

De vergadering zal op 26 oktober om 20:00 worden gehouden door middel van het programma Teams. Dit programma hoeft u niet te installeren. Mensen die zich uiterlijk 19 oktober hebben aangemeld voor de vergadering (een deel heeft dat inmiddels al gedaan) ontvangen een mail met daarin een link naar digitale vergadering (aanmelden kan HIER). Zij ontvangen tevens (op 20 oktober) een link naar een stemformulier. Het digitale stemformulier kan tot en met uiterlijk 24 oktober worden ingediend.

  

Het voorgaande schematisch:

  • tot en maandag 19 oktober kunt u zich aanmelden voor de ALV;
  • tot die tijd kunt u ook (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) uw vragen stellen;
  • onderliggende stukken zijn (na aanmelding vooraf) in te zien op 21 en 22 oktober tussen 20:00 en 21:00;
  • op 20 oktober ontvangen de mensen die zich digitaal hebben aangemeld voor de ALV een link naar een stemformulier en een link naar de vergadering;
  • stemmen kan tot en met 24 oktober;
  • op 26 oktober start de ALV om 20:00 via het programma Teams.

Het bestuur had graag gezien dat de vergadering op de gebruikelijke manier gehouden had kunnen worden, maar vraagt uw begrip voor dit alternatief, gegeven de huidige situatie.