Update corona-maatregelen per 14 oktober

corona update zweef1Beste spelers, ouders, leden, supporters en belangstellenden,

Na de door het kabinet op 13 oktober aangekondigde aanvullende landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen is dit de meest actuele stand van zaken op het gebied van Corona.

1- Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat trainingen en wedstrijden tot in ieder geval 10 november aanstaande niet zijn toegestaan.

2- Voor kinderen tot 18 jaar zijn alleen trainingen en wedstrijden onderling (met teams van eigen club) toegestaan. Spelers van 18 jaar en dispensatiespelers die onderdeel zijn van een O.19-team mogen blijven deelnemen aan activiteiten van hun team.

3- Naast de sportkantine zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

4- Het sportpark is voorlopig alleen toegankelijk voor spelers tot 18 jaar, trainers, leiders, kaderleden, bestuurders en toezichthouders.

 

Let op: Vanaf maandag 19 oktober vinden jeugdtrainingen plaats volgens het trainingsschema. Het programma met interne jeugdwedstrijden op zaterdag is op onze homepage te vinden. 

 

Hieronder benoemen we nog een reeks aandachtspunten. Zorg dat je op de hoogte bent! (laatste update: 19 oktober 2020)

We vragen jullie kennis te nemen van de volgende aandachtspunten:

  • Alle landelijke en RIVM regels blijven uiteraard onverkort van toepassing op ons sportpark.
  • Er is geen publiek én er zijn geen ouders welkom bij jeugdtrainingen en onderlinge wedstrijden!
  • Als er in de nabijheid van een jeugdspeler corona is geconstateerd, verzoeken we met klem de jeugdspeler en eventuele broertjes of zusjes 14 dagen niet naar het sportpark te brengen.
  • Breng je jouw kind naar de training of onderlinge wedstrijd, zet hem/haar dan af bij de ingang van het sportpark en haal het kind na afloop daar weer op. Blijf niet wachten op de parkeerplaats.
  • Sportpark Gagelman is voorlopig alleen nog toegankelijk voor jeugdspelers, trainers, leiders, kaderleden, bestuursleden en toezichthouders.
  • Spelers komen vlak voor de training of wedstrijd naar het sportpark en gaan na de training of wedstrijd direct naar huis en gaan niet kijken bij andere wedstrijden.

Daarnaast blijven de volgende regels gelden.

GEBRUIK KLEEDKAMERS

Kleedkamers en douches blijven tot nader order gesloten. De toiletten mogen alleen bij grote uitzondering worden gebruikt.

KANTINE

De horeca in de kantine blijft gesloten en er begeven zich geen toeschouwers/publiek in de kantine. Het clubgebouw kan wel gebruikt blijven worden voor verenigingsactiviteiten die ondersteunend zijn aan het voetbal. Denk hierbij aan het wedstrijdsecretariaat, bestuurskamer en commissie overleg. Daarnaast blijven activiteiten zoals Aveleijn, het Parkinson Café, etc. toegestaan. Uiteraard gelden daarbij de algemene coronamaatregelen m.b.t. het aantal toegestane personen in binnenruimtes.

MATERIAALGEBRUIK

De materiaalkasten met ballen, markeringshoedjes en hesjes zijn voor alle jeugdteams beschikbaar. Wel zijn alle bidons uit de kasten gehaald. Spelers dienen desgewenst voor een eigen drinkfles te zorgen. Aan juniorentrainers het dringende verzoek na iedere training de hesjes te wassen. 

We rekenen op ieders medewerking!

Bestuur RKSV De Zweef


EXTERNE LINKS