Een goed en gezond 2021: WE MISSEN JULLIE!

Bestuur web 200Beste Zwever,
Vanaf deze plaats een heel goed en gezond 2021 gewenst. En om maar met de deur in huis te vallen: we missen je!
We missen de gezelligheid rondom de competitiewedstrijden op de zaterdagen en zondagen, we missen de gezelligheid langs de lijn en in ons clubgebouw. We missen de gezellige avonden en de vele activiteiten in ons clubgebouw.
In deze tijd ervaar je nog meer dat het "spelletje met de bal" zoveel plezier en ontspanning oplevert en niet alleen voor de spelers maar zeker ook voor ouders, opa’s/oma’s en het talloze publiek dat met onze club meeleeft.
Gelukkig kan onze jeugd nog onderling spelen in toernooi-vorm en trainingen. Onder bezielende leiding van onze trainers en leiders wordt er alles aan gedaan om het gemis aan competitie op te vangen. Hulde aan allen die hieraan bijdragen!

We krijgen veelal de vraag hoe we als De Zweef deze moeilijke periode door komen. Het antwoord is dat we met z’n allen de vereniging zijn in zowel goede als slechte tijden. Natuurlijk zijn er voor onze club de komende jaren een groot aantal uitdagingen te gaan maar samen komen we er weer bovenop.
Het zijn roerige tijden waarin we verkeren. Van een ongestoord leven naar een leven vol onzekerheden. We maken ons zorgen om onze kwetsbare dierbaren en kunnen niet zomaar even langs bij een familielid, vriend(in) of goede kennis.
Het oude normaal is (voorlopig)niet meer maar we hopen van harte dat we elkaar snel weer kunnen treffen in ons gezellige clubgebouw en op de velden. Helaas zal dat niet zijn met het Sinterklaasfeest, de nieuwjaarsreceptie en de playbackshows.
Gezondheid voor ons allen is de hoogste prioriteit en dat wensen wij je, je familie, vrienden en bekenden toe!
Alleen samen krijgen we Corona onder controle.
Wij hopen je in 2021 weer in goede gezondheid op Gagelman te ontmoeten.

Bestuur RKSV “De Zweef”

Bestuur web 870