Ere-leden, ere-voorzitters en Gulden Zweef

09 januari 2017

Wie zich meer dan bijzonder voor de vereniging onderscheid, kan benoemd worden tot ere-lid; een nog hogere onderscheiding dan lid van verdienste. Daarnaast zijn er nog de titel ere-voorzitter en Gulden Zweef. Deze laatste eretitel is voor mensen die zich op een heel breed vlak, lange tijd voor de vereniging hebben ingezet.

Lees meer

Ledenvergadering zonder vonken - Richard Benneker erelid

03 september 2016

Tijdens het seizoen 2015-2016 gaf Richard Benneker aan te willen stoppen als ledenadministrateur. In 2010 is Richard gestopt als secretaris en heeft op dat moment de ledenadministratie overgenomen van Sinus Wennemers. Richard is niet iemand van het snelle succes. Na 11 jaar secretaris heeft hij 6 jaar de ledenadministratie gedaan. In beide gevallen zoals het hoort bij die functie: de zaakjes prima voor elkaar. Richard heeft aangegeven op de achtergrond beschikbaar te willen zijn en te willen helpen bij de opstart van het nieuwe seizoen, mooi! Zeventien jaren kwaliteit leveren in een kaderfunctie heeft het bestuur doen besluiten om Richard voor te dragen als erelid van onze vereniging. De vergadering heeft hiermee (natuurlijk) ingestemd. Richard gefeliciteerd! 

Lees meer

Afscheid Jan Winkels en Sinus Wennemers

31 oktober 2005

Na jaren van trouwe dienst op velerlei gebied is op 30-10-2005 afscheid genomen van de bestuursleden Jan Winkels en Sinus Wennemers. Beiden kregen een onderscheiding van de vereniging.

Lees meer