Zondag 18 oktober: Oktoberfest 2015

28 september 2015

De Vriendenkring nodigt iedereen uit voor het Oktoberfest op zondag 18 oktober. Dit jaar voor het eerst niet op de traditionele vrijdagavond, maar na afloop van de wedstrijd De Zweef - WSV. We verwachten op deze zondag een ander publiek aan te spreken en kennis te laten maken met één van de activiteiten van de Vriendenkring. Samen met onze trouwe bezoekers moet dit een succes worden!
De kantine zal weer worden omgetoverd tot een grote Bierstube met lange banken en tafels. We hopen de supporters te verleiden met pullen bier, braadworsten en muziek van de DJ's Bart Broens en Marcel Siero. Graag zien we onze dames in Dirndls en mannen in Lederhose!

Lees meer

Oktoberfest als vanouds

18 oktober 2013

Het oktoberfest was weer als vanouds. Met heel veel oude bekende, maar ook nieuwe gezichten. Zoals gewoonlijk had de Vriendenkring het clubgebouw omgetoverd tot een skihut-van-formaat, waar de klanken van Ohne Gewehr meer dan prima pasten. Een schuim"kanon" zorgde voor winterse sferen. Maar dat deden de Tiroler pakjes van dames en heren natuurlijk ook. En wat te denken van de grote pullen bier en broodjes met bratwurst? Smullen!

Lees meer

Breaking news

05 februari 2013

Vandaag is bekend geworden dat er vrijdagavond tijdens het carnavalsfeest naast Tonnie Jordaan nog een artiest van formaat op zal treden. Deze man heeft onlangs een oude carnavalshit nieuw leven in weten te blazen en zal deze vrijdagavond op zijn eigen onnavolgbare wijze ten gehore brengen..

Prins Stef I en adjudant Michel nodigen u uit

25 januari 2013

Vrijdag 8 februari is het weer zover! Dan houdt onze Vriendenkring weer de inmiddels traditionele carnavalsavond. Ook dit jaar hopen wij naast onze eigen leden weer onze vrienden uit Hellendoorn te mogen verwelkomen. Samen hebben we er vorig jaar een groot feest van gemaakt! De carnavalsavond blijkt al enkele jaren een prachtige start te zijn van het carnavalsweekend. Dit jaar zullen de San Siero’s zorgen voor vele onvervalste carnavalskrakers. Uiteraard worden ook de verzoekjes gedraaid. 

Lees meer

AUDIO Reactie Dennis Blankhorst

29 december 2012

AUDIO Reactie Dennis Blankhorst voorzitter van de Vriendenkring van De Zweef over de gebeurtenissen in 2012 en de doelen voor 2013

Klik op onderstaande link voor het audioverslag

http://bit.ly/TlOlsY