Dennis Blankhorst ere-lid Vriendenkring

27 mei 2014

Op woensdag 4 juni was de jaarlijkse ledenvergadering van de Vriendnekring. Voorzitter Dennis Blankhorst nam afscheid na 15 jaar bestuurslidmaatschap; de maximale periode. Vanwege deze lange duur en zijn verdiensten werd hij benoemd tot ere-lid van de Vriendenkring. Naast een oorkonde kreeg hij bloemen en een dinercheque. De opvolger van Dennis als voorzitter is Lucien Galgenbeld geworden. Nieuw in het bestuur werden gekozen Marcel Geurtse (penningmeester) en Gerrit Claassen.

 

Wim Hegeman neemt afscheid bij de Vriendenkring

14 juni 2012

Na 15 jaar penningmeester te zijn geweest bij de Vriendenkring, heeft Wim Hegeman tijdens de ledenvergadering van de Vriendenkring afscheid genomen. Wim was een man waar je op kon bouwen en had zijn zaakjes altijd tip top voor elkaar. Na een praatje van voorzitter Dennis Blankhorst en van het bestuur Charles Rozendal is hij gehuldigd als lid van verdienste van onze Vriendenclub. Dit heeft hij ook wel verdiend. Wim blijft de eerste tijd nog wel even helpen om onze nieuwe penningmeester Michel Dikkers in te werken. Ook is Niels Hegeman nieuw in het bestuur van de vriendenkring getreden. Heren succes en welkom, Wim hartstikke bedankt voor al die jaren.

Lees meer

Harry Legtenberg ere-lid De Vriendenkring

10 juni 2011
ImageNa 19 (!!!) jaar lid te zijn geweest van het bestuur van De Vriendenkring is op woensdag 8 juni afscheid genomen van Harry Legtenberg. Uiteraard werd Harry alle lof toegezwaaid en werd hij beloond met bloemen en geschenken. Het belangrijskte is echter dat Harry door de leden unaniem werd beoemnd tot ere-lid van de Vriendenkring. Meer dan verdiend voor al die jaren enthousiaste inzet. Lees meer

Wie zijn wij?

18 juni 2007

De Vriendenkring is in 1971 opgericht ter bevordering van initiatieven en activiteiten binnen Rksv De Zweef. Dit houdt in dat de Vriendenkring er is voor alle leden van De Zweef. Onderstaand worden in het kort enige activiteiten geschetst.

Lees meer

Ereleden en leden verdienste

22 mei 2007

Net als de "moedervereniging" kent ook de Vriendenkring ereleden en leden van verdienste. Hieronder een overzicht.

Lees meer