Harry Legtenberg ere-lid De Vriendenkring

ImageNa 19 (!!!) jaar lid te zijn geweest van het bestuur van De Vriendenkring is op woensdag 8 juni afscheid genomen van Harry Legtenberg. Uiteraard werd Harry alle lof toegezwaaid en werd hij beloond met bloemen en geschenken. Het belangrijskte is echter dat Harry door de leden unaniem werd beoemnd tot ere-lid van de Vriendenkring. Meer dan verdiend voor al die jaren enthousiaste inzet.

Tijdens de jaarvergadering van de Vriendenkring op 8 juni werd er afscheid genomen van haar bestuurslid Harry Legtenberg. Voorzitter Dennis Blankhorst bedankte Harry voor zijn 19 jaar inzet voor de Vriendenkring en stelde voor hem te benoemen tot erelid van de Vriendenkring. Daar was de hele zaal het mee eens.

 

Image

 

Van deze 19 jaar is Harry 6 jaar secretaris geweest en in het 16de jaar adviseur van de Vriendenkring. Voor deze constructie is destijds gekozen om Harry langer dan de gebruikelijke 15 jaar bij de Vriendenkring te kunnen houden. Dit betekent dat de titel 'erelid van de Vriendenkring' meer dan verdient is. Uit handen van de voorzitter Dennis Blankhorst kreeg Harry een dinerbon met een grote bos bloemen overhandigd.

 

Namens het bestuur van De Zweef nam Charles Rozendal het woord. Hij vertelde dat het echt uitzonderlijk is als iemand van het bestuur het woord voert bij een afscheid. Voor Harry werd graag een uitzondering gemaakt, want 19 jaar is niet niks. Charles overhandigde Harry een grote bos bloemen.