Vrijwilligers gevraagd

31 mei 2019

gezocht 200Zonder vrijwilligers kan de club niet bestaan. Er zijn altijd wel plekken in de organisatie waar we mensen kunnen gebruiken. Mensen achter de bar, mensen die een paar keer per jaar grote schoonmaak willen doen, kaartverkopers op zondag, lid van het bestuur of een commissie. We kunnen veel mensen gebruiken.

Wil je een bijdrage leveren aan het voortbestaan van De Zweef? Meld je dan aan als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef ons je naam, adres, telefoonnummer en geef aan wat je wil of kan doen. Dat laatste hoeft niet per se. Met iedereen die zich aanmeldt nemen wij contact op. We leggen uit welke functies vacant zijn, kijken wat het beste bij jou past, hoeveel tijd je kan/wil investeren. We spreken of of je een klus "op proef" wil oppakken; dan zit je er niet direct aan vast.

Op verschillende momenten de komende tijd gaan we mensen benaderen om vrijwilliger te worden. Laat ons niet in de steek en ga deel uit maken van de grote groep mensen die voor onze club in touw zijn.

Hartelijk welkom als vrijwilliger van De Zweef!

Schadeverzekering vrijwilligers

20 mei 2014

Lees de folder

Schade? Vul het formulier in!


De gemeente Hellendoorn heeft een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers in onze gemeente. Daarbij gaat het om het vergoeden van schade als de vrijwilliger:

  • Letsel oploopt tijdens het vrijwilligerswerk
  • Schade toebrengt aan derden

Verder is verzekerd:

  • Bestuursfunctie niet zonder financieel risico voor privévermogen
  • Vrijwilligers die voor hun vrijwilligerswerk met hun eigen auto deelnemen aan het verkeer
  • Rechtsvervolging

 

Wat uitgebreider omvat de verzekering: 

- Ongevallenverzekering

  * Bij overlijden en blijvende invaliditeit

  * Geneeskundige kosten

  * Psychische hulpverlening (traumadekking)

  * Acute huishoudelijke hulp

- Persoonlijke Eigendommenverzekering

  * Computerapparatuur

  * Fiets

  * Beeld & geluidsapparatuur, (zonne)bril/set contactlenzen, sieraden of kunstmatige gebitselementen

  * Horloges

- Aansprakelijkheidsverzekering voor vrijwilligers

- Aansprakelijkheidsverzekering voor rechtspersonen

- Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor vrijwilligers

- Verkeersaansprakelijkheid voor rechtspersonen

- Rechtsbijstandverzekering voor vrijwilligers

 

Wat te doen bij schade?

• Meld de schade bij de gemeente door middel van het schadeformulier

• Stuur het bestuur een kopie van de melding 

• De gemeente meldt schade bij Centraal Beheer Achmea.

• Centraal Beheer Achmea wikkelt schade af met benadeelde

• De gemeente wordt op de hoogte gehouden van de afwikkeling van de schade.

Vrijwilligers bedankt !!!

13 mei 2014

Beste mensen,
Het seizoen 2013-2014 zit er op. Iedereen rust op z'n lauweren. Alleen een paar fanatiekelingen vergaderen nog of werken achter de schermen om het nieuwe seizoen straks zo goed mogelijk te beginnen....
Dit is het moment waarop we al onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Zonder jullie is onze club een club zonder bestaansrecht. Zonder jullie liep alles fout. Daarom alvast vanaf deze plaats heel veel dank; ook namens de KNVB die een leuk fimpje maakte. Op vrijdag 26 september is onze jaarlijkse vrijwilligersavond; dan wordt de dank ook stoffelijk overgebracht. Die dag overigens nemen we ook afscheid van de spelers en staf die de selectie verlieten.
Het bestuur

Johan Kok vrijwilliger van het jaar 2007

06 januari 2008
Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari is Johan Kok uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2007. Na een paar jaar achter elkaar hele families te hebben geëerd was het nu weer de beurt aan één persoon. Een man die al wat jaartjes meeloopt. Een man die doordeweeks en in het weekeinde te vinden is in en rond ons clubgebouw. Een man die zijn werk doet, maar op een manier die ons geen windeieren legt. Die er voor zorgt dat we per jaar een paar duizend Euro minder uitgeven. Die man is Johan Kok.   Lees meer

De kurk waarop we drijven

04 mei 2007

Vrijwilligers vormen de kurk waarop de vereniging drijft. Zonder vrijwilligers geen voetbal, geen training, geen leiding, geen gezellig clubgebouw, geen bestuur. Niets.

Lees meer